Forum » Kaj kupiti » tipkovnica na laptopu iz computercenter.si
tipkovnica na laptopu iz computercenter.si
fopi ::
Danes sem v computercenter trgovini (fizično plačal in prevzel) kupil prenosnik asus N56, ki sem ga naročil prejšnji teden. V specifikacijah na internetni strani piše da ima laptop
Tipkovnica
Tiskani SLO znaki, ločena številčnica, Multi-Touch sledilna ploščica, osvetljena tipkovnica (robovi)
Ko sem pa doma odprl original zaprto škatlo, pa ima laptop nemško tipkovnico (bild, ent, ...) in NALEPLJENE slo znake. Ali ima kdo podobne izkušnje? Mislite, da je to maslo computercenter ali uvoznika? Kakšni predlogi, preden se jutri znesem nad prodajalci v computercenter.si?
Kdo je sploh uvoznik za ASUS in bi potem pripravil tako tipkovnico?
Tipkovnica
Tiskani SLO znaki, ločena številčnica, Multi-Touch sledilna ploščica, osvetljena tipkovnica (robovi)
Ko sem pa doma odprl original zaprto škatlo, pa ima laptop nemško tipkovnico (bild, ent, ...) in NALEPLJENE slo znake. Ali ima kdo podobne izkušnje? Mislite, da je to maslo computercenter ali uvoznika? Kakšni predlogi, preden se jutri znesem nad prodajalci v computercenter.si?
Kdo je sploh uvoznik za ASUS in bi potem pripravil tako tipkovnico?
- spremenilo: fopi ()
ThinMan ::
Odvisno kje kupiš.
Pr nas se tipkovnice dajo gravirat. Poredko pa nalepke.
Jaz se ne bi razburjal zaradi tega.
lp,
Pr nas se tipkovnice dajo gravirat. Poredko pa nalepke.
Jaz se ne bi razburjal zaradi tega.
lp,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
OptimuZ ::
Do sedaj sem kupil pri njih 3 prenosnike. Vse je bilo korektno in v obljubljenem roku (zato jih tudi drugim priporočam na ST). Sam sem iz Ptuja in sem vse prevzel osebno. To, da sta na 2 prenosnikh tipkovnici z dotiskanimi slo znaki ena pa slovenska me sploh ne me moti saj so windowsi v slovenskem jeziku (pri tebi niso?). Zraven sem še vedno dobil kakšno malenkost (torbica, USB ključek) in cena je bila proti drugim slovenskim trgovcem nižja. Zakaj si nisi pogledal tipkovnic na drugih prenosnikih pri njih v trgovini? Nazadnje, ko sem bil tam so imeli nekatere modele razstavljene.
Dolžan sem podati še zaključek zgodbe.
Danes sem jih poklical in predstavil problem. Takoj so se opravičili in rekli da lahko vrnejo celotno kupnino. Oglasil sem se pri njih, vrnil prenosnik in dobil denar brez problema.
Sicer so mi rekli, da je to dotiskano in ne nalepljeno, vendar se meni zdi nalepljeno. Tudi nekateri drugi prenosniki razstavljeni v trgovini so imeli enako rešeno, nemška tipkovnica in po moje nalepljeni slo znaki. Meni osebno to pri prenosniku za 900 EUR ni prišlo v poštev, zato sem ga vrnil. Res pa je da so cene ugodne, če te to ne moti.
Če ima kdo N56 ali N76 ali podobno naj prilepi sliko, da lahko napišem, če je tukaj bilo enako. Sam žal nisem uspel slikati.
Danes sem jih poklical in predstavil problem. Takoj so se opravičili in rekli da lahko vrnejo celotno kupnino. Oglasil sem se pri njih, vrnil prenosnik in dobil denar brez problema.
Sicer so mi rekli, da je to dotiskano in ne nalepljeno, vendar se meni zdi nalepljeno. Tudi nekateri drugi prenosniki razstavljeni v trgovini so imeli enako rešeno, nemška tipkovnica in po moje nalepljeni slo znaki. Meni osebno to pri prenosniku za 900 EUR ni prišlo v poštev, zato sem ga vrnil. Res pa je da so cene ugodne, če te to ne moti.
Če ima kdo N56 ali N76 ali podobno naj prilepi sliko, da lahko napišem, če je tukaj bilo enako. Sam žal nisem uspel slikati.
SplitCookie ::
Ugodne cene ? Za rabljeno ali pa robo vprašljivega porekla ?
Z 1 letom garancije ?
... ne se hecat
Z 1 letom garancije ?
... ne se hecat
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
Model je bil N56, mislim da tale ASUS N56VM-S4116V (i5, 630M, 4GB, 500GB).
Ne vem kako naj pogledam na avteri?
Oni so mi sicer kazali enega razstavljenega, ki je baje imel natiskano in je zgledalo enako kot pri meni. Samo meni je ta tisk zgledal bolj kot nalepke, oziroma mogoče to tako zgleda, če navrh natisneš. Skratka meni se to ni dopadlo in če imajo vsi N56 tako, ga sploh nočem. Zato me zanima kako bi to naj zgledalo pri N56 od original uvoznika.
Ne vem kako naj pogledam na avteri?
Oni so mi sicer kazali enega razstavljenega, ki je baje imel natiskano in je zgledalo enako kot pri meni. Samo meni je ta tisk zgledal bolj kot nalepke, oziroma mogoče to tako zgleda, če navrh natisneš. Skratka meni se to ni dopadlo in če imajo vsi N56 tako, ga sploh nočem. Zato me zanima kako bi to naj zgledalo pri N56 od original uvoznika.
Zgodovina sprememb…
SplitCookie ::
Za 500€ si dobil enako sr*nje v hoferju. Na koncu je bil 450€, samo i3, ne i5
Pa 3 leta garancije
Pa 3 leta garancije
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
SLO_Matej ::
Spodnji dve sliki prikazujeta tipkovnico Asusa N56VZ, kakršna je tovarniško:
SplitCookie je izjavil:
Pa 3 leta garancije
Nova Asusova N-serija ima osvetljeno tipkovnico, zato znajo morebitne nalepke seveda predstavljati problem.
z3ro ::
Kolegov N76 ima slovensko tipkovnico (brez nalepk).. naročil je mislim da na mimovrste ali pa enaa.
SplitCookie je izjavil:
Pa 3 leta garancije
Ja pa N56, ki ga omenjamo ima fullHD in i5 3. generacije, zato mislim, da je neprimerljiv z Hoferjevim. Ne pravim, pa da je z tistim kaj narobe, samo glede krakteristik nista primerljiva.
SLO_Matej, Z3ro: Zanimivo bi bilo videti slovensko, originalno se da dobiti kako sliko na netu.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup laptopaOddelek: Kaj kupiti | 935 (704) | solatko |
» | Asus Zenbook UX32 ali Asus N56VM?Oddelek: Kaj kupiti | 2859 (2190) | sikosiko |
» | macbook air vs macbook proOddelek: Kaj kupiti | 6336 (5430) | mikko |
» | Prenosnik za 1000eurOddelek: Kaj kupiti | 4159 (3271) | leiito |
» | Nakup prenosnika ToshibaOddelek: Pomoč in nasveti | 8169 (7789) | spirit |