Forum » Kaj kupiti » Kateri UPS
Kateri UPS
AlienRex ::
Mi lahko svetujete kateri UPS kupiti?
Katere naprave sploh priklopiti nanj?
Kaj vse je potrebno upostevati pri nakupu?
Kje kupiti?
Katere naprave sploh priklopiti nanj?
Kaj vse je potrebno upostevati pri nakupu?
Kje kupiti?
Gh0st ::
Jest mam Tripp Lite 300 z internet zascito.
dobil sem ga za nekaj vec kot 20kSIT in ti moram reci, da je vreden svoje cene!!!!
nanga mam prikljopljen monitor in kishto in to je cisto dovolj.
meni ni zatajil niti enkrat, kupil sem ga pri Comtronu.
sicer mam internet zascito ze skurjeno, ker mi je strela uzgala noter, ampak itaq moras pred vsako nevihto LAN kabl, internet kabl, wall power kable .... ven dat:)
dobil sem ga za nekaj vec kot 20kSIT in ti moram reci, da je vreden svoje cene!!!!
nanga mam prikljopljen monitor in kishto in to je cisto dovolj.
meni ni zatajil niti enkrat, kupil sem ga pri Comtronu.
sicer mam internet zascito ze skurjeno, ker mi je strela uzgala noter, ampak itaq moras pred vsako nevihto LAN kabl, internet kabl, wall power kable .... ven dat:)
Cosmo ::
Hiso si zavaruj pa ne rabis nic izklapljat......ce vdari strela pac vdari pa se nove stvari dobis pol. Aja disk backup je pa vedno fajn met
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
mas en vmesnik noter vgrajen v UPS-u, ki se samodejno skuri, ko ti po telefonski (zici ki gre v tvoj modem) stece premocan el. tok, inse ti potem ne skuri modem in posledicno mogoce tudi kaj drugega (verizna reakcija).
ti un kabel, ki ga imas prikljucenga v modem das v vticnico na UPS-ju kjer kaze IN in potem zraven dobis se krajsi kabel, ki ga vklopis na vti OUT in potem ga das v modem.
kapish???
ti un kabel, ki ga imas prikljucenga v modem das v vticnico na UPS-ju kjer kaze IN in potem zraven dobis se krajsi kabel, ki ga vklopis na vti OUT in potem ga das v modem.
kapish???
eh zzyx al kaj si ze.....
mi mamo zascito v bajti, samo to ni samo za prenapetostno zascito ampak tud kadar so nihanja (kadar je sibak tok) in to potem lahko izgubis pomembne podatke med delom. UPS ti pa daje lih dost cajta, da se delo shranis in lepo ugasnes comp.
mi mamo zascito v bajti, samo to ni samo za prenapetostno zascito ampak tud kadar so nihanja (kadar je sibak tok) in to potem lahko izgubis pomembne podatke med delom. UPS ti pa daje lih dost cajta, da se delo shranis in lepo ugasnes comp.
Dami ::
Recimo da mam (i wish) 500w napajalc in enga 19" (ne lcd). Kuk močn ups bi pol nucu?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
AlienRex ::
Ja to pa razumem. Backup in prenapetostna zascita hkrati (yes?). Pol gotovo obstaja se kaj za kabelski modem. Ze gledam.
Ghost hvala!
Ghost hvala!
Cosmo ::
Gh0st - Ne kapiras..pri zavarovalnici zavarujes hiso. In potem od zavarovalnice pokasiras..
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenapetostna zaščitaOddelek: Kaj kupiti | 15246 (11712) | mojca |
» | Zaščita pred strelo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8974 (7376) | AngelOfDeath |
» | UPS in zaščita proti streliOddelek: Kaj kupiti | 4299 (3433) | jype |
» | strela skurila modem in switch na lj-kablu....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1520) | Jeebs |
» | Nevihta. Izklopite računalnik?Oddelek: Loža | 3313 (2735) | Cokolesnik |