» »

Logitech Cordless USB in Qvejk

Logitech Cordless USB in Qvejk

baghera ::

Pred nekaj časa sem zasledil test v naslovu omenjene miši, ki da je menda najboljša miš za on line gaming q2.... Dobila je celo oceno 10 od 10. Kupil sem!
V mojem primeru se miš pri malo hitrejših gibih (obratih) popolnoma izgubi ali pa ostane na mestu, na račun česa je igranje streljačin popolna polomija.
Nisem prepričan ali leži problem v sistemu XP in še ne direktno napisanih driverjih ali je imel tester opravka s "turbo" verzijo Logitech cordless miši!
Kakšne so vaše izkušnje?

smuk ::

Problem ni v winsih ali driverjih temvec v sami misi. Nja.. splosno zanano je, da kaksne cordless in opticne misi nikakor niso za streljacine (razen ce imas nastavljen zelo velik sensitivity).

Sam sem poizkusil igrati q2 ter q3 na Microsoftovem Intelly eye Explorerju in sem imel enake tezave kot ti...

Zato si za razne streljacine najboljse miske s krogljico in "kablom".

di0\'

Orkamadona!
Za nabavo te miši sem se odločil popolnoma na podlagi obsežnega testa na slo-techu kjer je bila ocenjena odlično in je še posebej poudarjena njena superiornost v 180 stopinjskem obračanju in svobodi pri mlatenju nasprotnikov v on-line streljačinah.
Nja, verovanje v besede "testerja" Timona "Pretorijaneca" Hrena so me drago stale!

Sej ni nujno, da je on kaj narobe napisal... ce je mel recimo zelo velik sensitivity, teh tezav kot jih imas ti vrjetno ni imel.

nja... ne vem zakaj mi je prej postalo samo pol posta... bom pa se tu nekaj dopolno:)

No, pac probaj povecat malo sensitivity... mogoce bo boljs

Pripporocam pa ti, da se raznih "eksoticnih" misk (predvsem opticnih) izogibas, ce jih potrebujes samo za igranje kake streljacine.:\

-> zdaj pa na morje:>

burekar ::

Emm, izogibat se optičnih mišk za Quake? Glih to je fora optičnih. Sam cordless ne smejo bit.
Sensitivity si je sam treba povečat s kakim programom pa bote vidl boljše rezultate. Pri logitechovi je problem, da je na baterijo in zato varčuje z energijo- posledica je pa slaba okretnost.
Kar se tiče optike+brezžičnosti to pa ne gre skupi.
smuk: Zakaj navadne miške za kvako? Vsi pravi Quake freaky uporabljajo optiko. Prave optična miška se zmede samo, če jo z ogromno hitrostjo potegnemo čez cel screen, drugač pa ne štekajo.

Igor ::

kar se tice brezicnih misi vse drzi, spilat z njimi ne mores, ce bi pogledal komentarje na un test bi ti vidu da smo pisca quakerji cist spluval ...
kar se tice opticnih misi, edini problem misi je v tem da malo skace sensitivity (2 dvema enkaima potegoma misi se ne premknes enako, venda je razlika minimalna), ce pa imas pri logicni misi tak problem da miska plese, je pa zadeva v slabih driverjih (vendar se to da enostavno popravit da vklopis acceleration v winsih)

Ja tkole je s tole miško. Dela vredu, samo ko pa jo premakneš pa pritisneš kak gump ša se v tistem trenutku ustavi, nato pa gre naprej. Tak da je ZATO nemogoče igrat. Če bi le Logitechovci to uštimal, ker se mi zdi bug. Igor ti pa povej kaka je še quake scena v SLo, ker mam filing da je ded kar je zlo slabo :(. Lih čakam da bo ADSL pol pa sp5 nabijat :) Kje so cajti ko so siol paketi trajal 5 mesecev heh.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10311694 (8005) Sc0ut
»

Odločam se za nakup nove miške...

Oddelek: Kaj kupiti
482913 (1853) kotnikd3
»