Forum » Zvok in slika » Vsi filmi so postali crno-beli?
Vsi filmi so postali crno-beli?
Preseren ::
LP!
No, prisel je dan, ko sem se preselil v preteklost, ko se ni bilo barvnih monitorjev.
Namrec, vsi filmi, ki jih predvajam na kompu so samo crno-beli, torej brez barv. Enako se mi zgodi, ce vklopim TV, ki ga furam preko TV adapterja.
Stvar se je zgodila iz vceraj na danes, mate kako idejo zakaj?
Se konfiguracija:
Intel Celeron 700
250 Ram
ATI Rage 128 PRO grafika
Monitor Samtron 15inch (od oke)
No, prisel je dan, ko sem se preselil v preteklost, ko se ni bilo barvnih monitorjev.
Namrec, vsi filmi, ki jih predvajam na kompu so samo crno-beli, torej brez barv. Enako se mi zgodi, ce vklopim TV, ki ga furam preko TV adapterja.
Stvar se je zgodila iz vceraj na danes, mate kako idejo zakaj?
Se konfiguracija:
Intel Celeron 700
250 Ram
ATI Rage 128 PRO grafika
Monitor Samtron 15inch (od oke)
Ma, kodeke sem ze deinstalal vse, jijh na novo instalall, jih updejtal pa vse to, pa se kr nic od tega
Jst ::
hehe. To se je meni zgodilo nekaj časa nazaj, pa sem imel overlay nastavitve takšne.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Mah zdaj stvar s5 normalno dela. Pojma nimam, kaj je blo, ocitno se je treba zahvalit gospodu Gatesu ;=) Al pa kaj
Daedalus ::
Veš Caqka, meni se še ni zgodilo, da bi pod linuxom fasal ČB sliko brez razloga
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanski javni sektor za 6,5 milijona evrov z letom dni podpore za Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24623 (22613) | chironex10 |
» | Windows še vedno krepko vodi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9099 (7267) | Utk |
» | Izšel je Ubuntu 8.04 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16221 (10425) | Jst |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8308 (6799) | Alexius Heristalski |
» | A je se kdo danes cez noc (okoli 3:20 zjutraj) imel tezave z racunalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3013 (2318) | frenk |