» »

PS2 boot disk

PS2 boot disk

Zlehty ::

Če bom zdej eno ful neumnost vprašal, naj povem da o tej stvari nimam pojma (kar se tudi vidi), ampak to me je frend prosu da vprašam.
Menda obstaja za PS2 nek boot disk, da lahko spilas vsve igrce in da ne rabis čipe kupovat. True or false? And if true, bi prosu da mi nekdo pove kako se to dobi (naredi), else bi prosil če ste lahko strpni :)
Hvala

Skankulja ::

true. ne sam en vec jih je. te pa opozarjam, da ce nimas modcipa more bit orginal boot cd... torej, da si potegnes image z neta in zapeces odpade. upam, da ti je zdj bol jasno. isci pod swap magic, ... re, skank.
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.

ganzi ::

Še bolj zanimiva je kombinacija:
HD loader + računalniški disk + network adapter >:D

Swap je kr neki ;((
LP

Zlehty ::

Kako pa dobim original boot disk?

propeler ::

Najboljš je da si tvoj frend naredi exploit in ne rabiš čipa. Tukaj si preberi.

Expoloit+HDloader+HDD(ČIM VEČJI TEM BOLJE))+NETWORK ADAPTER
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman

Zlehty ::

ty videoFrik za navodila. :)

antepante ::

Pišem, ker vidim da ljudje sploh še niso seznanjeni da obstaja SWAP MAGIC, kateri omogoča igranje iger, ki so na CD ali DVD posnete. Nasplošno kratka razlaga, notri damo swap magic CD ali DVD verzijo,naloži program,nato pri starejših konzolah s pomočjo SLIDE CARD odpremo CD predal in zamenjamo ta swap magic CD z cdejom na kateri je igra. Pri najnovejših tanjših konzolah pa prvo vgradimo 3 vgradne dele,nato delamo isti postopek damo notri swap magic naloži program in zamenjamo z igro, nato na jopysticku pritisnemo na gumb X. Vse skupaj traja do 20 sekund, prednost pred chipi pa je v tem da Vam ostane garancija,ne uničujete konzolo in za polovico ceneje je kot vgradnja CHIPA.

Glede branja iger, bere vse tudi najnovejše, vendar pri nas ljudje snemajo razno razne igre z interneta od drugih, potem z nepravilnim programom, na slabem mediju in pa z veliko hitrostjo, ter NTSC format,kateri je za ameriški trg in pri tem je ćrno bela slika. To so vsi vzroki zakaj igra verjetno ne bo delovala, zato je najboljše da igro kopirate z originala in ne boste imeli nobenih problemov.

Zadeva je trenutno najbolj prodajan komplet v svetu. Ker sem sam sprobal in tudi kupil v Nemčiji komplet, igre pa kot sem že napisal dobra kopija original je deloval vsak CD ali DVD igra 100%, ni bilo igre da je ne bi mogli igrati.

Komplet je samo za IGRE, ni za DIVX.

Če koga zanima za več informacij mi lahko pišete na email: mzce@email.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Konzole
20950566 (17083) kiFni

Swap magic-pomoč

Oddelek: Konzole
71780 (1726) Mavrik
»

Nakup konzole

Oddelek: Kaj kupiti
111998 (1859) SleepLess
»

Playstation 2 - nakup

Oddelek: Kaj kupiti
81876 (1573) kiFni
»

nakup rabljene PS2 konzole

Oddelek: Kaj kupiti
124089 (3650) Jago

Več podobnih tem