Forum » Hlajenje in modifikacije » blue orb help
blue orb help
sirotka ::
LP, kupu sm Borba, in zdej ne vem kako naj odstranim prejšni hladilnik. Imam geforce 1, in hladilna rabra so zelo majhna, kar še oteži delo:((((
Zato prosim,če kdo ve za PRIJAZEN
način odstranitve
Zato prosim,če kdo ve za PRIJAZEN
način odstranitve
- spremenil: sirotka ()
element ::
Prijaznega načina ni . Je pa malo bolj neprijazen... Zamrznitev grafične in odlomitev rebr. Če te zanima natančen postopek povej. To preizkušeno deluje, sem naredu uspešno že 4x. Seveda boš pa to počel na lastno odgovornost...
msmiha ::
Na eni strani mislim, da na AndaTech je pisalo celo, da obremeni grafično kartico tak, da se fejst zagreje pol pa gre baje čis lahko dol.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Dami ::
Ti kr daj v skrinjo za 15-20min pol pa neki tankega v roke in tiši pod rebri. Preizkušeno!
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
msmiha ::
Če boš devav v hladilnik moraš obvezno dat v polivinilasto vrečko kartico
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Hm........... ne vem, kako naj to povem, ampak creatice Geforce 256 ni več med nami
Ko sm hladilnik stran vleku, sm si pomagau z izvijačem, in tako sem poškodoval tiskano vezje:(((!!!! A pred časom sem od prijatelja dobil pokvarjenega v3 3K, pa sem ga popravil, tako, da lahko vsaj igram:)) AHA, pa še to, Geforce počivaj v miru(RIP)
Ko sm hladilnik stran vleku, sm si pomagau z izvijačem, in tako sem poškodoval tiskano vezje:(((!!!! A pred časom sem od prijatelja dobil pokvarjenega v3 3K, pa sem ga popravil, tako, da lahko vsaj igram:)) AHA, pa še to, Geforce počivaj v miru(RIP)
alien-w ::
no, za drugic... ta post imam ze kar na copy/paste BTW: to je bilo pisano pozimi, tko da sedaj pejt rajs stat v kaksen hladnjak...
eto:
eto:
Naj povzamem: pejt mal ven pred bajto stat (al pa na balkon), pa ne met stunfov gor. V eni roki drzi top sraufenciger(ne kriznega) v drugi pa kartico s problematičnim hladilnikom. Ko te zacne zebst v prste na nogi pocakaj se malo, toliko da jih ne bos vec cutil. Ko se to zgodi nastavi sraufenciger med rebra in proc na kartici in počasi prevzdiguj na vseh straneh, toliko časa da odpade dol. Ker ob dokončni odtujitvi hladnika s kartico zadeva rada poskoči si priskrbi pomočnika, ki ti bo z rokavico za baseball lovil ponoreli hladnik.
AntiC ::
Dobr poslusi. Dons sm se spravu na mojga tastarga gf 1 Anhilator Pro-ja.(Zdej mam gf2 pro). Daš najprej u vrečko pol pa za 15 min u frezer. Pol pa uzameš eno plastično ploščico in jo daš med čip in rebra. Pol pa z izvijačem rebra dol odbiješ. Deluje!!!!
Hmmmm, sej sm že reku, da sm jo zjeba*, pa me zanima, če bi mi prodal gf1 DDR?
dej pošl mi davor.baselj@guest.arnes.si
dej pošl mi davor.baselj@guest.arnes.si
AntiC ::
Js sm tut mal plastike pr vezju zjebu in sm ze mislu da sm kartico zajebu pol je pa vse delal tko k je mogl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V3 2000 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (923) | Jst |
» | TRdovratna HLadilNa REBRAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1260 (1099) | Loki |
» | V3 rebra?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (940) | Skankulja |
» | Blue OrbOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1969 (1718) | MaJsTeR |
» | Kako spravit v3 rebra dol!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1827 (1691) | EASYdoor |