Forum » Operacijski sistemi » Problem pri instalaciji windows 98
Problem pri instalaciji windows 98
Dissection ::
Lep pozdrav!
Dobil sem računalnik 333mhz celeron mmx! Not sem dal dodaten disk... Sedaj imam notri dva diska.. Vse sem lepo formatiral.. dela normalno. Vendar problem pride, ko hočem inštalirati winse 98. Namreč zaženem setup... ko napiše počakaj da se pripravijo komponente za inštalacijo mi počaka pri 100% in napiše : BOOT SECTOR
VIRUS! YES/NO
In karkoli pritisnem ne gre naprej!
Probal sem tudi dati cdrom first boot device in mi naredi isto sam da nič ne napiše BOOT SECTOR. In mi preostane samo reset.
Kaj naj naredim/probam... V čem je problem
Prosim za pomoč in hvala za odgovore!
Dobil sem računalnik 333mhz celeron mmx! Not sem dal dodaten disk... Sedaj imam notri dva diska.. Vse sem lepo formatiral.. dela normalno. Vendar problem pride, ko hočem inštalirati winse 98. Namreč zaženem setup... ko napiše počakaj da se pripravijo komponente za inštalacijo mi počaka pri 100% in napiše : BOOT SECTOR
VIRUS! YES/NO
In karkoli pritisnem ne gre naprej!
Probal sem tudi dati cdrom first boot device in mi naredi isto sam da nič ne napiše BOOT SECTOR. In mi preostane samo reset.
Kaj naj naredim/probam... V čem je problem
Prosim za pomoč in hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lilo boot loader problemOddelek: Operacijski sistemi | 1949 (1581) | Michael7 |
» | zagon računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2165 (2090) | mera |
» | "NTRDL is missing... Press Alt+Ctrl+Del" na Hitachi 7k250 160GBOddelek: Pomoč in nasveti | 644 (592) | mcrastur |
» | XP se nočejo instaliratOddelek: Operacijski sistemi | 995 (765) | divxanze |
» | Virus v boot sektorju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (967) | alyF |