» »

Zakaj ne vidim slike?

Zakaj ne vidim slike?

Lolo ::

Vem da sem pisal ko budala,vendar sem bil takrat čist....8-OSej onih kablov ne moreš obratno not dat kr majo take obrobe,da ne mores,se mi zdi.Kere ste vi to mislili.naj povem se enkrat,kaj sem delal.izklopo račualnik in odklopo el., nato sem odprl kišto in nekatere kable(misli da so molex)od ventilatorov odklopo pa odvozlal,potem sem dal nazaj,in potem slika ni delala oz.lučka na ekranu je utripala.Nekaj so mi govorili o statični elektriki,vendar to ni bilo prvič da sem delal nekaj v kišti in pred tem ni bilo nič s tem.torej mi svetujete da grafo potisnem ven in še enrat nazaj noter in da pogledam kak so kabli not,če so slučajno obratno noter ne?

Tnx za vse odgovore:))
  • spremenil: Predator ()

Predator ::

očitno je to nadaljevanje te teme
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.

Slowenc ::

LOL.

Ampak ta človek je bil in je še vedno na substancah. Ali pa je pol pismen in tudi enega lepega stavka ne zna naredit. Kakšen frajer je, ker piše "irc style". uuaaaauuuu >:D .

Moj nasvet: Še enkat v lepi slovenščini napiši kaj si delal z računalnikom, ker naša kristalna krogla je trenutno na dopustu.

// Mugoče s pa pozabo bek prklučt kabl ut monitorja na komp pa ti zarat tega ne delva tko k more
Skiny gate.

Računalnik sem izklopil in seveda tudi elektriko.Nato sem odstranil stranico,in odklopil dva ventilatorja ,vendar nisem odstranjeval nobenih kablov iz matične plošče,samo par molexov.Potem sem vse kar sem izklopil tudi priklopil nazaj, stranico dal nazaj gor in nato priklopil vse naprave(monitor)itd..Ko sem prižgal računalnik je na ekranu začela utripati tista lučka,ki ti kaže če je monitor vžgan.Grafične in drugih komponent nisem odstranjeval iz ohišja.Ne vem kako bi lahko molexe obratno priklopil,ker gre eden v drugega samo na en način,ker ima takšne robove.
Lepše vam pa ne morem napisat,nisem pisal v nobenem ircstylu.Sem na teh forumih opazil še hujše izražanje,tako da ne vem zakaj se tako zgražate.:\ Slowenc je dal na koncu lep primer sranja ki se ga lahko nagledate v številnih drugih temah.

Lp!

No,kaj naj naredim?:8)

Slowenc ::

Možnosti:
- poskusi priklopit drug monitor na računalnik
- daj grafično samo ven iz AGP reže in potem nazaj (zna pomagat)
- poskusi z drugo grafično
- poglej če nisi po pomoti kaj drugega odklopil
- lahko da si res kakšen kratek stik naredil
- poglej če se ti disk sploh zavrti

Malo bolj natančno opiši kaj se ti dogaja z računalnikom. Upam da ne bomo na koncu ugotovil, da sploh "žnore" nimaš vštekane v računalnik.>:D
Skiny gate.

Bom probal,hvala:)) Kaj se zgodi v primeru da sem naredil kratek stik?

To sem še mislil vprašati, kako bi naredil kratek stik in kako pogledam če se disk zavrti?hvala:)

Pyr0Beast ::

Disk poslušaj, če si pa kratek stik naredu se pa napajalc ne bo zagnal. :(
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Po podrobni raziskavi sem opazil da nisn priklopil cd-rw enote.Zdaj špila tak ko treba:D :D :D :D Hvala za pomoč.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lolo ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5215214 (4965) acookook
»

PC se ne zažene

71308 (1126) Map
»

Asus p8z77 deluxe problem

232300 (2057) Brias
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska

Oddelek: Strojna oprema
355024 (3152) Riff
»

LCD Monitor brez napajalnika - kakšnega kupiti?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
162529 (2168) Azrael

Več podobnih tem