Forum » Zvok in slika » Yakumo dx4
Yakumo dx4
ulepos ::
POzdravljeni.
Imamo Yakumo Dx4, in ko vstavim CD s filmom Garfield ( SLO sinhro) le ta ne dela oz. se zatika in pokaže sliko vsakih 10 s. Glas pa dela uredu. Imam FW z dne 22.12.2004. Vsi ostali filmi delajo super, prav tako podnapisi.
Če kdo ve odgovor za rešitev problema, ga prosim, da mi pomaga, saj me otroci močno sekirajo in težijo.
Hvala
Imamo Yakumo Dx4, in ko vstavim CD s filmom Garfield ( SLO sinhro) le ta ne dela oz. se zatika in pokaže sliko vsakih 10 s. Glas pa dela uredu. Imam FW z dne 22.12.2004. Vsi ostali filmi delajo super, prav tako podnapisi.
Če kdo ve odgovor za rešitev problema, ga prosim, da mi pomaga, saj me otroci močno sekirajo in težijo.
Hvala
konec
- zaklenil: CaqKa ()
CaqKa ::
poglej si PRVE strani teh dveh tem:
[divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju
[DivXviD] Yakumo predvajalniki
zaradi kršitve 5. člena pravil pa zaklepam.
[divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju
[DivXviD] Yakumo predvajalniki
zaradi kršitve 5. člena pravil pa zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31438 (14691) | Stepni Volk |
» | Yamada 6600 hitrost podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 1839 (1765) | dleto |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1556 (1477) | CaqKa |
⊘ | Združitev DVDja,ki je na obeh straneg v eno?Oddelek: Zvok in slika | 1015 (952) | CaqKa |