Forum » Programiranje » php in mail attachementi
php in mail attachementi
EvilGod ::
Živjo
jst bi pa rd naredu skripto, ki bi mi od uporabnika uploadala poljubno velik file in mi ga poslala na mail.
To nism zdele najdu u manualu...
aja še zanima me kako bi nastavu da bi se skripta lahko izvajala več kot 30 sek (če bi bil večji file) in d ne bi bla napaka, ker je u ini-ju nastavln d je 30 omejitev
LP
jst bi pa rd naredu skripto, ki bi mi od uporabnika uploadala poljubno velik file in mi ga poslala na mail.
To nism zdele najdu u manualu...
aja še zanima me kako bi nastavu da bi se skripta lahko izvajala več kot 30 sek (če bi bil večji file) in d ne bi bla napaka, ker je u ini-ju nastavln d je 30 omejitev
LP
darh ::
mal poglej na php.resourceindex.com, mislm da sem tam enkrat vidu eno skriptico, k to zna delat...
Excuses are useless! Results are priceless!
EvilGod ::
hm neki sm najdu... sam nism mel še cajta probat
sam kokr sm nahitr vidu ni nobena spkripta pustila izvajanja čez omejitev (verjetn to ni možn) ... a pol morm če hočem d bo kkšn z 56k linijo mogu uploadat al pa po mailu poslat datoteko adminu rečt nj omejitev da stran al pa prestav
LP
sam kokr sm nahitr vidu ni nobena spkripta pustila izvajanja čez omejitev (verjetn to ni možn) ... a pol morm če hočem d bo kkšn z 56k linijo mogu uploadat al pa po mailu poslat datoteko adminu rečt nj omejitev da stran al pa prestav
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2560 (1858) | MrBrdo |
» | Resna varnostna pomankljivost v Mac OS XOddelek: Novice / Varnost | 3605 (2366) | klemen22 |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2029 (1607) | kunigas |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2248 (1892) | Klemenn |
» | Problem z F2S-jemOddelek: Omrežja in internet | 1247 (1086) | MaverickT |