Forum » Operacijski sistemi » c:\windows se ne boota, c:\winxp pa
c:\windows se ne boota, c:\winxp pa
Vesoljc ::
pod windows je stara inštalacija, pod xp pa sveža. no stara je bojda sesuta (file, corrupted, system32, config, bla bla), ampak zdej se pa noče boot-at. nova inštalacija pa je pod winxp. kako najelegantneje prenesti "vsebino" starih na nove?
kolikor sem lahko preveril (namreč nekatere mape na disku so zaklenjene), kakih starih restore pointov ni... eden sicer je ampak se mi zdi, da je to tak, tik pred ugasnjeno mašino.
mape, ki so rade zaklenjene so pa my documents/*/ ter kaki system vol info
kak nasvet?
še to, stara inu nova sta isti verziji
kolikor sem lahko preveril (namreč nekatere mape na disku so zaklenjene), kakih starih restore pointov ni... eden sicer je ampak se mi zdi, da je to tak, tik pred ugasnjeno mašino.
mape, ki so rade zaklenjene so pa my documents/*/ ter kaki system vol info
kak nasvet?
še to, stara inu nova sta isti verziji
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
- spremenil: Vesoljc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjeni piskoti v Win10Oddelek: Operacijski sistemi | 1301 (667) | nsa_ag3nt |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44228 (26268) | BorutK-73 |
» | Windows 7 - filanje diska C:Oddelek: Operacijski sistemi | 2550 (2146) | amigo_no1 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14226 (11061) | fosil |
» | win XP - HELP zaklenjeni direktoriji po novi instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 933 (861) | France |