Forum » Omrežja in internet » LAN povezava v winXP pade
LAN povezava v winXP pade
gasper22 ::
Imam mrežno Realtek 8139D. V WindowsXP najprej internet pa LAN dela, pol pa ponavad k brskam po LAN crkne povezava. Če pogledam status povezave mi piše da je packets send 0, received pa ostane uredu. Pol pa dam ponovni zagon pa je spet uredu. Včasih dela net sam 4 minute, včasih pa tud cel dan.
Sem izklopu QOS Packet Scheduler pa je blo mal boljš, sam je pol povezava počasnejša.
Uglasvnem pol je net mrtu. Router daje ip naslov(DHCP), sam nč ne dobiš not pol.
Pr windowsME je pa dellal skoz sam ful počas.
Sem izklopu QOS Packet Scheduler pa je blo mal boljš, sam je pol povezava počasnejša.
Uglasvnem pol je net mrtu. Router daje ip naslov(DHCP), sam nč ne dobiš not pol.
Pr windowsME je pa dellal skoz sam ful počas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11637 (10645) | benjaminson |
» | Wireless kartica ne deluje na win 7Oddelek: Omrežja in internet | 1781 (1623) | kratos |
» | Drajverji se težko dobijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2014) | amigo_no1 |
» | problem z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2015 (2015) | marsovcek |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |