Forum » Strojna oprema » !! cd - rom ? ugasa
!! cd - rom ? ugasa
meno ::
zakaj se mojmu frendu zmeraj ugasne racunalnik ko je cd notr v cd-romu .... zakaj je to ? cist zmeri ... please help me ... imam pa OS win2000pro NT 600mhz duron cd - rom je pa creativ 36x pa cist zmeri to ugasa tud pr drugem cd-romu ... skoz zdrzi ene 3min pol pa ugasne !! so help me
Lešnik :)
frudi ::
čaki malo - če te prav razumem, hočeš povedat, da daš CD v CD-ROM in se računalnik čez par minut ugasne? a če ni CDja not dela v redu?
edina vsaj približno smiselna razlaga se mi zdi, da je napajalnik preobremenjen in ko mora še CD-ROM začet delat s polno paro, je pač preveč... drugače je pa to primer za Mulderja in Scullyevo...
edina vsaj približno smiselna razlaga se mi zdi, da je napajalnik preobremenjen in ko mora še CD-ROM začet delat s polno paro, je pač preveč... drugače je pa to primer za Mulderja in Scullyevo...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s cd rom-om v Win Xp pro!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (996) | zeroc00l1 |
» | Teac 40X pokanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1591 (1373) | ferjan |
» | Računalo noče bootatOddelek: Pomoč in nasveti | 796 (707) | 1309976 |
» | Težave z zamenjavo grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 874 (818) | Binji |
» | Problem z peko audio CDjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (838) | MaJsTeR |