Forum » Zvok in slika » Yamada dvx 6700 + txt podnapisi
Yamada dvx 6700 + txt podnapisi
hiper ::
Naj povem, da sem pred nekaj dnevi nabavil Yamado 6700 in cca. 180 DivX filmov. Ker mi predvajalnik nikakor ni predvajal podnapisov sem se, po nasvetu prijateljev, odpravil na vaso stran. A navkljub vsej moji trmi, da preiscem ves forum in najdem resitev mi to ni uspelo. No sem se pa kljub vsemu nekaj naucil o stvareh, ki jih nisem poznal. Naj povem, da so film na CD-ju in da so podnapisi v txt formatu. Kot sem nekako razbral moj predvajalnik txt podnapisov ne predvaja ampak vseeno glede na nemajhen vlozek (Sit 18,000) vas prosim za nasvet oz. resitev moje tezave. Lep pozdrav vsem.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
janip ::
JA, to bo pa problem. Filmi so zapečeni. Če bi kaj pomagalo, je samo to da prekonvertiraš podnapise v SRT ali SUB datoteko in na novo zapečeš.... Drugače lahko pozabiš na podnapise. Vsaj za enkrat. Vsaj meni je znano za ta dva formata.
LP Jani P
LP Jani P
Jani P
Stepni Volk ::
[DivXviD] Yamada predvajalniki že obstaja. Poglej prvo in vsaj zadnje tri strani. Zaklepam. LP, moderator.
P.S. Dodatno bi samo opozoril na dvoumonst pri oznaki TXT... Vsi ploščkosuki podpirajo podnapise v tekstualni obliki (TXT), vendar ne s končnico .txt !!
Končnica je ponavadi .srt ali .sub... datoteka sama pa je "tekst-ualni" obliki (angleško skrajšano TXT).
P.S. Dodatno bi samo opozoril na dvoumonst pri oznaki TXT... Vsi ploščkosuki podpirajo podnapise v tekstualni obliki (TXT), vendar ne s končnico .txt !!
Končnica je ponavadi .srt ali .sub... datoteka sama pa je "tekst-ualni" obliki (angleško skrajšano TXT).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV - prehitri podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1725 (1387) | skidoo600 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77884 (20020) | CaqKa |
» | [divxvid] JVC PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3080 (2371) | Caniggia |
⊘ | Pri katerem divx predvajalniku delajo podnapisi?Oddelek: Zvok in slika | 1266 (1232) | Stepni Volk |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1892 (1534) | Binji |