Forum » Pomoč in nasveti » update antivirusa nod32 ter bitdefender ne dela
update antivirusa nod32 ter bitdefender ne dela
Izak ::
In ja imam original programa. Kupljena! Prvo sem imel nod32 trial verzijo. Potem sm trial vrgu dol in namestu polno razlicico. Hocem updejtat ... tema. Ok si recem. Vrzem gor bitdefender pro +, hocem updejtat... Ne najde povezave z strežnikom. Probam updejtat kateri drugi program ne gre... Ok router kej jebe... Si dam lokalni ip na DMT... Tudi nic. Izklopim firewall ter vse zascite... NIC. mirc, brsaklniki in ostali programi kateri rabijo povezavo z netom delajo normalno. Če mi zna kdo pomagat... vsaka mu čast.
EMET ::
Vzrokov je lahko več (kot pri vsaki PC težavi) ...
Pri BitDef. sem naletel na podoben problem tri ali štirikrat le pri zelo "umazanem" računalniku ali pri ful starih mašinah z W98. Probaj najprej počistiti registry (jv16tools), preveri da ni spy, trojan ipd. umazanij, pa glej, da imaš instaliran le en tak program (AV + FW).
BD Mora delati !!
Pri BitDef. sem naletel na podoben problem tri ali štirikrat le pri zelo "umazanem" računalniku ali pri ful starih mašinah z W98. Probaj najprej počistiti registry (jv16tools), preveri da ni spy, trojan ipd. umazanij, pa glej, da imaš instaliran le en tak program (AV + FW).
BD Mora delati !!
EMET is the truth ...
bili_39 ::
Preveri datoteko hosts v windows\system32\drivers\etc ali tam nekje -> uporabi iskanje. V njej je lahko samo zapis 127.0.0.1 localhost. Če je kaj drugega imaš nek spyware, ki ti preusmerja pot preko njegovih spletnih strani (in običajno blokira update protivirusnih programov).
Microsftov novi antispyware je pri reševanju tega zelo učinkovit. Probaj
Microsftov novi antispyware je pri reševanju tega zelo učinkovit. Probaj
Izak ::
Emet... Računalnik mam čist. Probal sm z MS antispyware, ad-aware ter z spybotom. Mašina je nova z XPji. Čista. Register sm tudi očistu. In je samo en program AV inštaliran.
Čudi me to ker update poteka preko (pri ad-aware recimo) preko http porta 80. Recimo MS anti spyware se normalno updejta, spy bot tudi. KAr pa ne velja za BitDefender ter Ad-aware. Piše naj preverim povezavo v svet.
Bili sm pogledu in mam samo 127.0.0.1 localhost (sedaj sm vpisal svoj staticni ip - je to ok?), tko da ta rešitev tudi odpade.
Hvala vseeno, ter se priporčam za še nadaljne možne rešitve.
Čudi me to ker update poteka preko (pri ad-aware recimo) preko http porta 80. Recimo MS anti spyware se normalno updejta, spy bot tudi. KAr pa ne velja za BitDefender ter Ad-aware. Piše naj preverim povezavo v svet.
Bili sm pogledu in mam samo 127.0.0.1 localhost (sedaj sm vpisal svoj staticni ip - je to ok?), tko da ta rešitev tudi odpade.
Hvala vseeno, ter se priporčam za še nadaljne možne rešitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi ne odpre samo ene določene strani?Oddelek: Omrežja in internet | 7844 (3884) | BorutK-73 |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4131 (3057) | grofsi |
» | Iz Googla me preusmeri na neke čudne straniOddelek: Omrežja in internet | 1807 (1023) | logout |
» | ne dovoli mi namestiti antivirusnega programaOddelek: Pomoč in nasveti | 4467 (4195) | k4vz0024 |
» | Noče mi updateat antivirusnegaOddelek: Programska oprema | 1421 (1219) | Barac00da |