Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako izrezati luknjo?
Kako izrezati luknjo?
msmiha ::
Zanima me kak je tipo izrezal to zadevco?
Z kakšnim orodjem se je tega lotil. Zanima me še kje bi dobil ta na netu tak znak? kak se mu že sploh reče sem pozabil.
Z kakšnim orodjem se je tega lotil. Zanima me še kje bi dobil ta na netu tak znak? kak se mu že sploh reče sem pozabil.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
- spremenilo: msmiha ()
Kriko ::
Za izrezat imaš več načinov, najlažje pa ti bo (če sam ne upaš), da greš do prvega ki izdeluje reklamne napise in ga prosi naj ti izreže. Drugače pa si najprej na špicah z vrtalnim strojem naredi začetne luknje potem z modelarsko žagico počasi izreži čim bližje narisani črti in na koncu z fino pilo vse lepo oblikuj!!
krucymucy ::
Zanimivo, jest bi tud to mel, no ne tega znaka, ampak neki glih tko zapletenga!!!
Ja to je oznaka za BioHazard
Ja to je oznaka za BioHazard
Ma kdo sliko od biohazard logota
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Dami ::
Jst ze dolg iscem eno uporabno sliko od Unreal logota. Blo bi zakon ce bi kje 3d sliko tega logota najdu, da bi si lahk pol 3d model naredu (če mal bolj logo pogledate, bote vidl da ni cist ravn). Upanje pac ostaja.
Izven teme: msmiha, maš drug wikend cajt? En frend prplavla lan-festo, pa bi blo fajn ce nas je cim vec (nazadnje nas je blo 12). Te zanima? Pisi na mejl
Izven teme: msmiha, maš drug wikend cajt? En frend prplavla lan-festo, pa bi blo fajn ce nas je cim vec (nazadnje nas je blo 12). Te zanima? Pisi na mejl
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Če kdo nuca logo od Biohazard-a mi naj mwjla, ker sem res enega dobrega našu mail
Kaj, če bi to z dreamlom vun zrezal ? Pomoje bi šlo kar vredi.
P.S. Ma kdo kak nastavek za poliranje za na pormašino.
P.S. Ma kdo kak nastavek za poliranje za na pormašino.
kayot ::
Jest mam en nastavek. To kar vidite na sliki sm jest izrezal z vbodno žago. Vanjo sem vpel list za rezanje mehkih kovin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modding v SLoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1320 (961) | Ziga Dolhar |
» | Modificiranje ohisja-by Dj-Prah(ni se gotovo)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1742 (1142) | tha_Kalis |
» | Mnenje prosiim!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1147 (933) | IceIceBaby |
» | Slika za ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 975 (715) | segi |
» | SimboliOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2128 (1958) | Kaboom |