Forum » Zvok in slika » Audigy LS & 5.1 zvocniki - delujeta samo 2
Audigy LS & 5.1 zvocniki - delujeta samo 2
blackfly666b ::
V kišti imam Audigy LS zvočno kartico, gor imam priklopljene ene Logitechove 5.1 zvočnike. V creative softare dam 'Test speakers' in vsi delujejo. V Windowsih, WinAMPu, spilih itd. pa mi delujeta samo dva, front left in front right.
S tem se zajebavam že en teden, sprobal sm vse, v winsih pod sound settings mam takisto nastavlen na 5.1... ne vem več kaj naj.
S tem se zajebavam že en teden, sprobal sm vse, v winsih pod sound settings mam takisto nastavlen na 5.1... ne vem več kaj naj.
'If there's anything more important than my ego around,
I want it caught and shot now.'
I want it caught and shot now.'
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Predator ::
v winampu si vklopi strojno pospeševanje ( preferences -> plugins -> output -> odpri direct sound in vklopi "allow hardware..." )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
zerox ::
Ne vem če bi tisto z enable hw pomagalo.
Jaz moram v EAX console odpreti CMSS3D in obkljukati enable cmss3D in izberem 1. možnost kjer je razerje med front in rear na sredini.. torej 0% vendar se zvok malo popači ... ponavadi, če hočem poslušati glasbo, ki je v bistvu stereo, na vseh zvočnikih, vklopim m3d gumb na panelu od zvočnikov ,ki zvok iz sprednih zvočnikov predvaja še na zadnjih.
Jaz moram v EAX console odpreti CMSS3D in obkljukati enable cmss3D in izberem 1. možnost kjer je razerje med front in rear na sredini.. torej 0% vendar se zvok malo popači ... ponavadi, če hočem poslušati glasbo, ki je v bistvu stereo, na vseh zvočnikih, vklopim m3d gumb na panelu od zvočnikov ,ki zvok iz sprednih zvočnikov predvaja še na zadnjih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zerox ()
suprpp ::
Js sm mel podobne probleme, pa sm dal na nov driverje gor in je blo v redu.. tm v instalaciji obkljukas 5.1 in to je to... dvomim da bo drugac delal.
Sem mel pa Live player 5.1 in ne audigy
Sem mel pa Live player 5.1 in ne audigy
Clone ::
Tko je na Live! 5.1 je delal zvok na sprednjih in zadnjih zvočnikih brez da si vklopil CMSS. Na Audigy 2 pa je treba imeti vklopljen CMSS ali CMSS2 ali STEREO SURROUND, drugače dela zvok posnet v stereu samo na sprednjih 2 zvočnikih nič ne pomgajo nastvitve v Winampu. Prav tako ne pomaga če imaš naštimano na 5.1, edino kar te reši v tem primeru je CMSS2. Razen če si pri inštalaciji naložiš samo driverje brez EAX Control Panela, potem nastavljaš v Control Panelu v Windowsih potem pa dela vse samo potem ni EAX Panela, in ostalih "dobrot".
Preizkušeno!
blackfly666b poročaj če deluje
Preizkušeno!
blackfly666b poročaj če deluje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clone ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2540 (1899) | charlotte |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11345 (5153) | Sarimner |
» | problem z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 1050 (1050) | sojko |
» | Tišanje Chiefteca CS 601MDROddelek: Hlajenje in modifikacije | 1613 (1332) | pisy |