Forum » Zvok in slika » Pravkar kupljeno: N A S V E T za Yamado 6700
Pravkar kupljeno: N A S V E T za Yamado 6700
Blacky 13 ::
Živjo.
Pravkar sem kupil Yamado 6700. Nima še nobenega FW ''notri'' in tudi sub podnapisov mi ne predvaja, od sumnikov pa samo š (sh). Ali se bodo te stvari obrnile na bolje, ko in če ''upgrade-am'' novi FW???
Če je tako, bi vas prosil, če mi poveste katero verzijo trenutno najbolje priporočate. Bral sem vaše članke, veliko je bilo postavljenih vprašanj kakršno je moje, pa nisem zasledil odgovora, če je pa že bil pa je bil nepopolen.
Prosim za pomoč tako kot ste tudi vi kdaj prosili sami za pomoč:)
Najlepša hvala že v naprej.
LP
Blacky
Pravkar sem kupil Yamado 6700. Nima še nobenega FW ''notri'' in tudi sub podnapisov mi ne predvaja, od sumnikov pa samo š (sh). Ali se bodo te stvari obrnile na bolje, ko in če ''upgrade-am'' novi FW???
Če je tako, bi vas prosil, če mi poveste katero verzijo trenutno najbolje priporočate. Bral sem vaše članke, veliko je bilo postavljenih vprašanj kakršno je moje, pa nisem zasledil odgovora, če je pa že bil pa je bil nepopolen.
Prosim za pomoč tako kot ste tudi vi kdaj prosili sami za pomoč:)
Najlepša hvala že v naprej.
LP
Blacky
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | APN 6 ne vžge (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9047 (8327) | tim13 |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4709 (4113) | Jerry000 |
» | Prošnja za popravni izpitOddelek: Šola | 8619 (8269) | iHruska |
» | težave z novim PC prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2116 (1769) | mjk |
» | Nov sistem hlajenja procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (810) | didi |