Forum » Loža » Keri videorekorder kupit?
Keri videorekorder kupit?
Mlchk ::
Zdravo.
Hja, mam en 10 let star videorekorder, pa se mi je sfuku.
Zdej si mislm kupt novga. Kerga se splaca, ker je dobr??
LP,
Tine
Hja, mam en 10 let star videorekorder, pa se mi je sfuku.
Zdej si mislm kupt novga. Kerga se splaca, ker je dobr??
LP,
Tine
krucymucy ::
Raj premisli o nakupu DVD-ja!!!
Ce pa bi rad videorekorder ma Panasonic najboljsga (cena pa je okol 400 jurjev!!!) mal je drag, verjetno te sploh ne zanima!!!
Poglej za Sony-jevimi izdelki, ce pa rabis dobro razmerje med kvaliteto in ceno pa Samsung!!!
Ce pa bi rad videorekorder ma Panasonic najboljsga (cena pa je okol 400 jurjev!!!) mal je drag, verjetno te sploh ne zanima!!!
Poglej za Sony-jevimi izdelki, ce pa rabis dobro razmerje med kvaliteto in ceno pa Samsung!!!
malinavc ::
jst bi na tvojem mestu tut razmislu o Sonyju, ker so res dobri! Vem pa da so Philips kurac!
DVD se pa še ne splača, mislim sej je filmov dost, sam jst osebno nimam tolk keša de bi po minimun 5 čukov dal za 1 film.Nebi pa tut videorekorderja kupu, ga že mam, pa se sm prah na njem nabira, jst si film raj ogledam na računalniku, pa lepo tvout pa je slika super ....
DVD se pa še ne splača, mislim sej je filmov dost, sam jst osebno nimam tolk keša de bi po minimun 5 čukov dal za 1 film.Nebi pa tut videorekorderja kupu, ga že mam, pa se sm prah na njem nabira, jst si film raj ogledam na računalniku, pa lepo tvout pa je slika super ....
...odvisno s katere perspektive gledamo...
malinavc: to je res, da so filmi dragi, ampak se pa tud v videotekah kej ze dobi!!!
Glede ogleda filma prek Tv-out, je tud res da je ogled filma na tak nacin prijetnejsi, slika... filing.... ampak ocitno se nisi vidu kvalitete DVD-ja, ne toliko slika, predvsem sem mislu na zvok!!
Glede ogleda filma prek Tv-out, je tud res da je ogled filma na tak nacin prijetnejsi, slika... filing.... ampak ocitno se nisi vidu kvalitete DVD-ja, ne toliko slika, predvsem sem mislu na zvok!!
He, ne mi o DVD. Mam raj DivX filme! :)
Hm, tud sam sm razmislju o Sonyu....
Ker model se najbol splaca kupit, cena nej bo pa
od 30k do 45k......
LP,
Mlchk
Hm, tud sam sm razmislju o Sonyu....
Ker model se najbol splaca kupit, cena nej bo pa
od 30k do 45k......
LP,
Mlchk
malinavc ::
krucymuci: jst sm že vidu DVD in slišu Dolby digital in podobne zadeve, video CD, dost, sej ne pravim de ni dobr, sm za večina ljudi(tut mene) je DVD zaenkrat še predrag, še posebej investicija na začetku, če hočeš met dober zvok, pol maš dobr zvok, pa hočeš met mal večji ekran, pol so že zvočniki prešvoh, :), če pa prek računalnika tist je druga zgodba, ...
...odvisno s katere perspektive gledamo...
To je res, da ni nikoli dovolj dobro!!! Sem ze zacel s tem komponente... zvocnike za 400K sit ..... pa TV je zanic .... pol pa mi je zmanjkal za avto - zdej mam pa Yugeca - resda dobrga, ampak je yugo!!!
TheHijacker ::
Tega imam jaz:
Sony SLV SE700
Odličen videorekorder, ki pride velikokrat prav. Še posebno mi je všeč funkcija, ki indeksira posnete programe. Sam gumbek smartsearch klikneš. Leve, desno do oddaje, ki sem jo posnel in že ti sam zvrti do začetka.
Obstaja pa še malce boljši model, ki ima spredaj RCA konektorje za zvok in video(chich), na katere lahko recimo obesiš kamero. Pa še ene malenkosti ima(jog za premik po frejmih,...). Še link:
Sony SLV SE800
Odločitev je tvoja. Cena obeh modelov je zelo ugodna. Sam sem dal za SE700 okrog 50.000SIT. Kupil pa sem od enega modela preko oglasnika. Mi je dal garancijo a mi jo še ni bilo treba uveljaviti. Bil je pa prišvercan iz Nemčije. Mejli me pa ti dam njegovo cifro, če te zanima.
Sony SLV SE700
Odličen videorekorder, ki pride velikokrat prav. Še posebno mi je všeč funkcija, ki indeksira posnete programe. Sam gumbek smartsearch klikneš. Leve, desno do oddaje, ki sem jo posnel in že ti sam zvrti do začetka.
Obstaja pa še malce boljši model, ki ima spredaj RCA konektorje za zvok in video(chich), na katere lahko recimo obesiš kamero. Pa še ene malenkosti ima(jog za premik po frejmih,...). Še link:
Sony SLV SE800
Odločitev je tvoja. Cena obeh modelov je zelo ugodna. Sam sem dal za SE700 okrog 50.000SIT. Kupil pa sem od enega modela preko oglasnika. Mi je dal garancijo a mi jo še ni bilo treba uveljaviti. Bil je pa prišvercan iz Nemčije. Mejli me pa ti dam njegovo cifro, če te zanima.
http://www.google.si
PaJo ::
Jaz mam enega Pineerja, svercanega iz Avstrije pa stvar enostavo rula, ma vse kar rabis, pa se poceni je bil takrat, milsim da okoli 35 jurjev pred 4-imi leti. Ma pa LP, indexno iskanje, Stereo... Priporocam ti da gres malo cez mejo pogledat, bos full bolj poceni dobil kod pri nas
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Zdravo.
Hijacker.. u bistvu bo videorekorder kupila matka tko, da ne pride v poštev. Sm pa vidu de je ta SLV700 u stacun cez 70k.... :) Povejte enga za 30 - 50k.
LP,
Tine
Hijacker.. u bistvu bo videorekorder kupila matka tko, da ne pride v poštev. Sm pa vidu de je ta SLV700 u stacun cez 70k.... :) Povejte enga za 30 - 50k.
LP,
Tine
TheHijacker ::
Zakaj ne pride v poštev? A rabiš originalni račun? Drugače pa se dobi SLV700 za 50k, prišvercan iz Nemčije. Model ti da še enoletno garancijo.
http://www.google.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS z eno ali več glavamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1887 (1115) | andrej007 |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13455 (5056) | Kocovan |
» | Polariteta zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9888 (8868) | Trancedeejay |
» | presnemavanje video?Oddelek: Zvok in slika | 1262 (1080) | Mlchk |
» | F I L M O - tekaOddelek: Loža | 1975 (1695) | DOLF |