Forum » Programska oprema » firefox ne odpira v tabih
firefox ne odpira v tabih
ajagodnik ::
Živjo,
imam en rač. s svežo inštalacijo win xp, sp2, slo pack in firefox slovenski 1.0.
Zadeva je sledeča. Strani lahko normalno shranjujem. Ko pa zaprem program in si hočem strani ponovno ogledati, mi najprej odpre prvi dokument, drugega itd pa ne more odpreti (niti v istem ali novem oknu oz tabu). Tako lahko odprem en dokument, zaprem program in znova kliknem na drugi dokument itd...
Pri tem javi "Datoteke / ni mogoče najti. Preverite lokacijo in preverite znova".
To se mi je prvič zgodilo z identično prog. opremo.
LP
imam en rač. s svežo inštalacijo win xp, sp2, slo pack in firefox slovenski 1.0.
Zadeva je sledeča. Strani lahko normalno shranjujem. Ko pa zaprem program in si hočem strani ponovno ogledati, mi najprej odpre prvi dokument, drugega itd pa ne more odpreti (niti v istem ali novem oknu oz tabu). Tako lahko odprem en dokument, zaprem program in znova kliknem na drugi dokument itd...
Pri tem javi "Datoteke / ni mogoče najti. Preverite lokacijo in preverite znova".
To se mi je prvič zgodilo z identično prog. opremo.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Farming simulator 2013Oddelek: Igre | 1249 (705) | Rok16 |
» | Povezava na internet??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1274) | amper |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5798 (5798) | MrStein |
» | Mozilla Firefox se noče odpretOddelek: Operacijski sistemi | 1598 (1520) | moj_nick |
» | Headline Tracker - updateOddelek: Programska oprema | 2048 (1616) | Yeznick |