Forum » Pomoč in nasveti » Velik problem z INTERNET EXPLORER-jem !!!
Velik problem z INTERNET EXPLORER-jem !!!
DUKE4EVER ::
Danes sem instaliral Kaspersky AV, naredil scan in ga potem izbrisal z diska.
Od tedaj naprej ne morem več iskati po datotekah in mapah (start - iskanje - datoteke in mape...)
, prav tako ne morem več brskljati po yahoo ( ko karkoli iščem , mi napiše : "Your browser sent a request that this server could not understand" )
, ko grem na yahoo e-mail mi napiše : "If you are seeing this page, your browser settings prevent you from automatically redirecting to a new URL."
Lepo prosim za pomoč !!!
- ups, vidim da ne morem niti več smile-jev več uporabljati....
Od tedaj naprej ne morem več iskati po datotekah in mapah (start - iskanje - datoteke in mape...)
, prav tako ne morem več brskljati po yahoo ( ko karkoli iščem , mi napiše : "Your browser sent a request that this server could not understand" )
, ko grem na yahoo e-mail mi napiše : "If you are seeing this page, your browser settings prevent you from automatically redirecting to a new URL."
Lepo prosim za pomoč !!!
- ups, vidim da ne morem niti več smile-jev več uporabljati....
He...
DUKE4EVER ::
Prosim za pomoč, ta stvar me res spravlja v obup !
P.S.
Mislim da se mi je spremenila konfiguracija Internet Explorer-ja, vendar jo ne znam konfigurirat tako da bi delovalo kot mora, zelo pa me moti tudi to, da ne morem več brisati stvari iz registra (start > iskanje > datotete in mape > !!! potem se mi odpre nek večji zaslon, kamor pa ne morem vpisati npr. kaspersky da bi ga dokončno izbrisal iz registra ) - kako naj sedaj brisem ???
Please help !
P.S.
Mislim da se mi je spremenila konfiguracija Internet Explorer-ja, vendar jo ne znam konfigurirat tako da bi delovalo kot mora, zelo pa me moti tudi to, da ne morem več brisati stvari iz registra (start > iskanje > datotete in mape > !!! potem se mi odpre nek večji zaslon, kamor pa ne morem vpisati npr. kaspersky da bi ga dokončno izbrisal iz registra ) - kako naj sedaj brisem ???
Please help !
He...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252923 (27588) | miko22 |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4136 (3062) | grofsi |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3686 (3068) | rockrose |
» | outlook expres slovensčinaOddelek: Programska oprema | 6398 (5968) | flukturr |
» | Windows XP - problem??Oddelek: Operacijski sistemi | 2029 (1610) | tiktak |