Forum » Programska oprema » Lokalno mejevanje pravic določenim uporabnikom
Lokalno mejevanje pravic določenim uporabnikom
kekc ::
Prosim naj me nekdo usmeri, če je to že bilo.
Rabil bi najbolj enostaven način, da bi uporabniku dovolil uporabo samo enega programa v windows XP(bližnjico bi dal na namizje), in izklop (bližnjico bi ravnotako dal na namizje), vse ostalo - vključno z ikonami spodaj na ekranu, pa bi bilo zaklenjeno.
Sicer mi je nekdo dejal, da se da z "Local Policyjem" - v tem primeru bi prosil za postopek, ker mi je zadeva malce zapletena, ali pa kakšen link, jaz ga na googlu ne najdem.
Rabil bi najbolj enostaven način, da bi uporabniku dovolil uporabo samo enega programa v windows XP(bližnjico bi dal na namizje), in izklop (bližnjico bi ravnotako dal na namizje), vse ostalo - vključno z ikonami spodaj na ekranu, pa bi bilo zaklenjeno.
Sicer mi je nekdo dejal, da se da z "Local Policyjem" - v tem primeru bi prosil za postopek, ker mi je zadeva malce zapletena, ali pa kakšen link, jaz ga na googlu ne najdem.
Daedalus ::
V Start --> Run vpiši gpedit.msc in se čudi
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadležna bližnjica na ključkuOddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1821) | AC_DC |
» | A obstaja kakšen CMS za .... privatno raboOddelek: Izdelava spletišč | 1853 (1352) | Netrunner |
» | Microsoftovo brskalniško izbirno okno spet luknjičavoOddelek: Novice / Brskalniki | 8015 (6666) | nekikr |
» | Siol tv se pojavljajo kockeOddelek: Omrežja in internet | 1678 (1181) | shark_nm |
» | Avto start program ???Oddelek: Programska oprema | 1892 (1637) | Madafaka |