Forum » Programska oprema » open sourece anti virus za WindowsXP
open sourece anti virus za WindowsXP
Sims ::
Lep pozdrav,
zanima me, če je kak open source antivirus za Winse. Ne mislim Anti-vir personal, AVG personal ..., ker so free za personal use, za podjeta je pa treba plačat. Če se motim me popravite.
Hvala
zanima me, če je kak open source antivirus za Winse. Ne mislim Anti-vir personal, AVG personal ..., ker so free za personal use, za podjeta je pa treba plačat. Če se motim me popravite.
Hvala
Jaz mislim na tako varjanto, da lahko imam na službenem računalniku. Za domačega ni problem, je dosti teh anti virusnih programov. Bol me za podjetje zanima, recimo s.p. Seveda gre se za to, da če pride inšpekcija, da je vse v skladu s "pravili"
Hvala,
Simon
Hvala,
Simon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
na osnovi tvojega posta sem našel TOLE ClamWIn ... Kako je v praksi bom pa videl. Hvala za enkrat. Če bo še kdo kaj povedal bo dobrodošlo.
LP,
Sims
LP,
Sims
Ja, stvar pogleda, sam vseeno me je zanimala še tale Open ... varjanta ...
edit:
sem opazil da tista zadeva nima real time skana ...
"Please note that ClamWin Free Antivirus does not include an on-access real-time scanner"
edit:
sem opazil da tista zadeva nima real time skana ...
"Please note that ClamWin Free Antivirus does not include an on-access real-time scanner"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel dokončal prevzem McAfeejaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4387 (3783) | Jst |
» | Kateri FREE Antivirus za domačo uporabo?Oddelek: Programska oprema | 3543 (2893) | 5pellfire |
» | ClamWin na USBOddelek: Programska oprema | 1794 (1569) | DustWolf |
» | blank window pageOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1486) | rozica |
» | Obstajajo Freeware programi za podjetja?Oddelek: Programska oprema | 1647 (1407) | goba |