Forum » Programska oprema » Kako razdeliti fajl na več CD-jev?
Kako razdeliti fajl na več CD-jev?
schurda ::
Imam fajl iso sliko dolgo 2.6 GB, ki bi jo rad prenesel na drug PC, kjer je DVD pekač. Mrežne povezave ni. Poskušal sem z zipom, ki pravi, da je to možno samo na izmenljive nosilce. Nato sem poskušal še arj, arj32 in jar, ki so sicer super, samo tokrat javi, da je fajl predolg (arj a -v700000k -jm0 arhiv fajl).
A obstaja kakšen software, ki razdeli fajl na 700MB dele, da jih zapečem na CD in potem prenesem in nato spet sestavim?
A obstaja kakšen software, ki razdeli fajl na 700MB dele, da jih zapečem na CD in potem prenesem in nato spet sestavim?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
tengo ::
Z Winrar-om se ga da zbit-ti določiš na kok velike bi rad-that it
Lp
Lp
McLaren Mercedes se ve...
Pingvin ::
Uporabi Windows-commander (ali pa Total Commander)...Pod File imas moznost Split file in se potem odlocis kaksno velikost file-a bos izbral.
tengo, hvala ti, res deluje.
Pingvin, wc uporabljam že 10 let pa tega še nisem opazil. Pa dela ku šus.
Pingvin, wc uporabljam že 10 let pa tega še nisem opazil. Pa dela ku šus.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje večje datoteke na diskete v DOS-uOddelek: Programska oprema | 1638 (1404) | Azrael |
» | Kako v dosu spraviti 2,5 mb na disketo 1,44 mbOddelek: Pomoč in nasveti | 1506 (1169) | mojsterleo |
» | Programček, ki razdeli datoteko na več delovOddelek: Programska oprema | 1894 (1774) | schurda |
» | Program za razdelitev file-a!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1387) | ToniT |
» | Kako razstavit file?Oddelek: Programska oprema | 2037 (1838) | andrej |