» »

Najkvalitetnejši DVD pogon

Najkvalitetnejši DVD pogon

DanKick ::

Skratka, kateri pogon je najkvalitetnejši (hitrost, zanesljivost, glasnost)?
Cena ni pomembna.

||_^_|| ::

pioneer

Nigga ::

po moje je tudi najboljši pioneer
Too Drunk to Fuck

krucymucy ::

Tudi jaz se pridruzujem temu mnenju, da je to pioneer, sam malce poglej za toshibo-ker je baje celo boljsa - pa ne me zdej napadat zarad tega:D

Kriko ::

Ne boš falil če vzameš Pioneer 116. Sam ga imam (imel tudi več drugih) in sem super zadovoljen, tako z delovanjem kot z tihim pogonom. Tudi firmware sem menjal tako da nima več zaščite brez vsakršnih problemov. Tudi če boš rabu kak nasvet ti ga bojo iz Pioneer-ja vedno poslali!

OldSkul ::

Ja,ja pioneer dobra firma priporočam pa ti verzijo 116 ker jo mam tud jaz in je odličen DVD pogon!

baghera ::

Mene pa bolj zanima slot verzija pionerja 106S. Namreč nekaj drugega je :) Pa hvalijo, tak da rajš dam jurja več pa mam slot model.

To je stvar posameznika ,kar ti je bolj všeč. Drugače pa sta enaka!

Nigga ::

Toshiba ni boljša od pioneera.Jaz imam toshibo doma. Saj je v redu ampak ima pa zelo nizko DAE hitrost(8.1x), ki je pomembna pri peki glasbenih cdjev direktno..Kar se pa tiče hitrosti podatkov pa šiba ko šus.Dvdje pa ripa samo 2x ;( . Mislim da podpira pioneer veliko višjo DAE in DVD hitrost
Too Drunk to Fuck

js ::

Ne kupit pioneerja!! js mam model 104s pa mam samo sranje z njim. ko gledam filme se mi včasih ustavi in slika zašteka. pa še včasih ko dam cd al pa dvd not ful grdo zaškrta pa tu včasih ko bere tu nekaj škrta in poka not.
pa še glasen je ko hudič.

kriko a mi lahk poveš naslov na
katerega lahko pišem pioneerju?

Pojdi na site "PIONEER" in tam boš našel linke vseh držav (zastopnikov) izdelkov Pioneer, med njimi je tudi Slovenija. Potem se odloči komu boš pisal, ampak raje piši na več naslovov!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši DVD-Rom za ripanje je??

Oddelek: Kaj kupiti
171601 (1255) Sami
»

Kateri DVD - Rom ?

Oddelek: Kaj kupiti
6893 (795) Han
»