Forum » Zvok in slika » Piskanje v zvožnikih
Piskanje v zvožnikih
wragec ::
Imam problem s piskanjem v zvočnikih in sicer.
Zvočnika (stoječa) imam povezana z receiverjem, na receiver imam priključen še tv, dvd. Kadar poslušam glazbo (radio) mi v zvočnikih piska ( ne na vseh postajah), nato pa prižgem tv (radio dela še naprej) pa pisk iz zvočnikov izgine. Piska samo kadar poslušam Radio preko receiverja. Sem pogledal kable in jih zamenjal pa dela isto, sem poskušal drugam namestit anteno pa ne pomaga. Če ima kdo kakšno rešitev naj mi prosim sporoči.
Zvočnika (stoječa) imam povezana z receiverjem, na receiver imam priključen še tv, dvd. Kadar poslušam glazbo (radio) mi v zvočnikih piska ( ne na vseh postajah), nato pa prižgem tv (radio dela še naprej) pa pisk iz zvočnikov izgine. Piska samo kadar poslušam Radio preko receiverja. Sem pogledal kable in jih zamenjal pa dela isto, sem poskušal drugam namestit anteno pa ne pomaga. Če ima kdo kakšno rešitev naj mi prosim sporoči.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
wragec ::
Oprostite v zvočnikih mi ne piska ampak brni, sem nekje prebral da je to možno zaradi ozemljitve in da se dobi nek filter. če kdo ve kaj o tem naj mi sporoči
Stepni Volk ::
Zvožnike zamenjaj za zvočnike in bo mir
BTW [Hi-Fi] - O zvočnikih obstaja, zato zaklepam.
BTW [Hi-Fi] - O zvočnikih obstaja, zato zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7413 (2525) | Skater1982 |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3015 (2269) | shadeX |
» | Receiver se pregrevaOddelek: Zvok in slika | 847 (648) | uvz123 |
» | po namestitvi viste drugačno delovanje zvočnikovOddelek: Operacijski sistemi | 1228 (1046) | shinko |
» | brnenjeOddelek: Zvok in slika | 1269 (1063) | Sergio |