Forum » Strojna oprema » Nevavadem problem z modemom MOTOROLA 56 Kb
Nevavadem problem z modemom MOTOROLA 56 Kb
DJdeyco ::
LP!
Kupil, vstavil in priklopil sem že veliko notranjih modemov (56 kb), in prav pri vseh je bil neki inštalacijski postopek drugačen! Pr enem dela en način pr drugem drugi! Danes pa sem naletel na še ne znano zadevo!
Modem MOTORLA SM56 mi zazna normalno in jaz ga v sistemu tudi poiščem in mu posodobim driverje! Ko pa hočem klicat pa mi javi sporočilo nekaj v zvezi s tem da mam nekje nekaj nastavljeno na U.S.A in da moram to spremenit in nator restart! No opazil sem, da si modem zinštallllira monitor za spremljanje modema in ko klikneš na njega se pojavi kup podatkov, med drugim tudi country? v katerem pa ni slovenije da bi jo lahko izbral!
Zanima me kake veze sploh ma country, če to nikdar prej nisem rabil, saj klicno št. ti nastaviš komaj ko vzpostavljaš povezavo! Enako je ko hočem naredit diagnostiko! To mi sicer naredi, vendar mi prej ispiše isto sporočilo! Res čudo čudo! Če kdo vsaj malo ve kaj bi lahko bilo wrong please napiši!
Hvala
Kupil, vstavil in priklopil sem že veliko notranjih modemov (56 kb), in prav pri vseh je bil neki inštalacijski postopek drugačen! Pr enem dela en način pr drugem drugi! Danes pa sem naletel na še ne znano zadevo!
Modem MOTORLA SM56 mi zazna normalno in jaz ga v sistemu tudi poiščem in mu posodobim driverje! Ko pa hočem klicat pa mi javi sporočilo nekaj v zvezi s tem da mam nekje nekaj nastavljeno na U.S.A in da moram to spremenit in nator restart! No opazil sem, da si modem zinštallllira monitor za spremljanje modema in ko klikneš na njega se pojavi kup podatkov, med drugim tudi country? v katerem pa ni slovenije da bi jo lahko izbral!
Zanima me kake veze sploh ma country, če to nikdar prej nisem rabil, saj klicno št. ti nastaviš komaj ko vzpostavljaš povezavo! Enako je ko hočem naredit diagnostiko! To mi sicer naredi, vendar mi prej ispiše isto sporočilo! Res čudo čudo! Če kdo vsaj malo ve kaj bi lahko bilo wrong please napiši!
Hvala
mater me jebe
- spremenilo: bastadu ()
Taras_Bulba ::
u jebene motorole...
pred neki cajta se je na temu forumu govoril, da če nimaš Slovenije na spisku, naj bi dobro delal tudi z Italijo. Meni je sicer delal z USA. Dokler je delal.
pred neki cajta se je na temu forumu govoril, da če nimaš Slovenije na spisku, naj bi dobro delal tudi z Italijo. Meni je sicer delal z USA. Dokler je delal.
R33D3M33R ::
A ni neke možnosti Universal tudi na voljo, meni je menda s tem včasih delalo, kolikor se spomnim
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Tomay ::
Odvisno od tega kateri os imaš.
V control panel poišči phone /modem options (ali nekaj podobnega)
Pod dialing rules daj edit, pa namesto slovenija izberi usa. Moralo bi delat oz ne bo več težilo.
V control panel poišči phone /modem options (ali nekaj podobnega)
Pod dialing rules daj edit, pa namesto slovenija izberi usa. Moralo bi delat oz ne bo več težilo.
Voodoo 4Ever
Samson ::
Tukaj Klikni in dobil bos driverje ki delajo ziher kar se tice nastavitev za slovenio...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Jeebs ::
Am... Sm imel ta modem, pa mislim, da so mi takrat na Motoroli rekli naj nastavim Avstrijo? Uf... Ne spomnim se. Sm zdle še pogledu, če bi se mogoče kje skrivalo v stari pošti, pa nimam več na žalost. Probaj pa naslednje... Avstrija, Avstralija, Hrvaška. Nekaj od tega trojega mislim, da mora delat.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
misso ::
jest mami čisto isti problem če mi lahklo kdo pomaga, sem že vse države spreminjal pa nič nepomaga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modem Motorola PCI 56k in podpora nastavitvi za Slovenijo-problemi!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1568) | Jeebs |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2832 (2212) | joco |
» | Motorola SM56 in izbira regijeOddelek: Pomoč in nasveti | 770 (677) | su37 |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1325) | Koci |
» | Motorola 56k V.90Oddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1183) | Lith |