Forum » Elektrotehnika in elektronika » Televiziji se je zmešalo
Televiziji se je zmešalo
Doman ::
Imamo nek 2 leti star samsungov televizor, fotr kot fotr ga je šel pucat in ga našprical z Ajaxom ( kao antistatic čistilo za steklo ). Čez par minut se tv kar sam prižge in začne šaltat programe, kar po svoje. Dalinc je kot da ga ni, vendar na televiziji tista lučka utripa, ko šaltaš. Lahko greš v meni, vendar se vse premika gor in dol.... Kaj bi blo narobe, zdi se pa mi da je šlo nekaj tistega čistila med gumbe na tv-ju.
Lp, PiraT
Lp, PiraT
zlabo ::
Kaj bi blo narobe, zdi se pa mi da je šlo nekaj tistega čistila med gumbe na tv-ju.
Se strinjam ja, odpri in preveri
p.s.: pri nas pa mat dela take pizdarije
Joy ::
No ja pov si imel kratk stik med elementi
Odpri televizijo, ter pobriši plate z suho krpo!!!
Lahko jo pustiš tudi da se posuši sicer pa ne vem kakšen prevodnost ima to čistilo ko je suho!! Če se ji bo se vedno mešalo po nekem času uporabi 100% alkohol ter obriši čistilo z plat!!!!
Pa z alkoholom namočiš krpo in potem obrišeš čistilo z plat!!! NE zlivaj alkohola na plato ( sicer so vsi elementi vodotesni ampak skrb ni odveč!!!)
Odpri televizijo, ter pobriši plate z suho krpo!!!
Lahko jo pustiš tudi da se posuši sicer pa ne vem kakšen prevodnost ima to čistilo ko je suho!! Če se ji bo se vedno mešalo po nekem času uporabi 100% alkohol ter obriši čistilo z plat!!!!
Pa z alkoholom namočiš krpo in potem obrišeš čistilo z plat!!! NE zlivaj alkohola na plato ( sicer so vsi elementi vodotesni ampak skrb ni odveč!!!)
Life is a bich so abuse it !!!
telepilot ::
Če je kaj tiste tekočine steklo na tipke se bo tudi posušilo. Lahko pa sušenje pospešiš z uporabo sušilnika za lase. Mislim pa, da bo ceneje sprejemnik odnesti na servis kot sam posegati vanj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranjevanje termalne paste na procesorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4743 (3597) | Dejan_007 |
» | odstranjevanje pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4665 (3346) | Jigssaw |
» | LCD monitor vs. čistilo StelexOddelek: Pomoč in nasveti | 5483 (3794) | DeeCoy |
» | [LCD] ČistiloOddelek: Strojna oprema | 3854 (3097) | Gajba |
» | Čiščenje glav v printerju.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5183 (5036) | Brane2 |