Forum » Pomoč in nasveti » Pri downloadu popup okno DISK A not ready!
Pri downloadu popup okno DISK A not ready!
gofra ::
Hoj!
Ne vem če je tole vezano direkt na brskljalnik zato sem temo uvrstil kar sem.
Uporabljam Mozilin Firefox in vsakič, ko poskušam z neta kaj prenesti na disk me preseneti popup okno:
firefox.exe - no disk
There is no disk in drive A! Please insert...
Poleg tega med delom v Photoshopu po cca pol ure zmeraj zaslišim spet tisti enak značilen zvok(zato mislim, da gre za enak problem), ko se zažene disketar in ZAP!, računalo zmrzne. Zmrzne samo če delam v PS in danes se mi je to zgodilo že 5X. Kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe oz. kako bi to ugotovil?
Ne vem če je tole vezano direkt na brskljalnik zato sem temo uvrstil kar sem.
Uporabljam Mozilin Firefox in vsakič, ko poskušam z neta kaj prenesti na disk me preseneti popup okno:
firefox.exe - no disk
There is no disk in drive A! Please insert...
Poleg tega med delom v Photoshopu po cca pol ure zmeraj zaslišim spet tisti enak značilen zvok(zato mislim, da gre za enak problem), ko se zažene disketar in ZAP!, računalo zmrzne. Zmrzne samo če delam v PS in danes se mi je to zgodilo že 5X. Kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe oz. kako bi to ugotovil?
gofra ::
Eh Roscha...da bi menjal OS zaradi tega huh?
Default je okej, disk pač...samo zmeraj išče še floppy. Tudi zdaj, ko sem ga odklopil pizdi. Hvala vseeno...
N
Default je okej, disk pač...samo zmeraj išče še floppy. Tudi zdaj, ko sem ga odklopil pizdi. Hvala vseeno...
N
sloxl8 ::
Si kdaj slucajno zagnal kaksen program ali odprl dokument s floppy-ja, pa si potem disketo vzel ven in program ugasnil?
To se je redno dogajalo v Officu, ko si odprl dokument z diskete in kasneje program zaprl. Office si je nekam zabeležil, da mora na vsak način najti tisto disketo in je vedno težil, da diskete ni v pogonu.
Ko si dal disketo v pogon in dokument shranil na disk, ni več težil.
Morda ti to ne bo v ne vem kakšno pomoč (saj FF ni isto kot Office), lahko pa boš dobil kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe.
To se je redno dogajalo v Officu, ko si odprl dokument z diskete in kasneje program zaprl. Office si je nekam zabeležil, da mora na vsak način najti tisto disketo in je vedno težil, da diskete ni v pogonu.
Ko si dal disketo v pogon in dokument shranil na disk, ni več težil.
Morda ti to ne bo v ne vem kakšno pomoč (saj FF ni isto kot Office), lahko pa boš dobil kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 4493 (4296) | jackorsen88 |
» | bios problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1625 (1509) | StratOS |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3170 (2829) | markk1 |
» | SATA ne gre...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (974) | Keyser Soze |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |