Forum » Pomoč in nasveti » Flash USB brez podatkov??
Flash USB brez podatkov??

isliame1 ::
zdravo
imam Flash USB Apacer (Handy Steno HT202) in prejsen dan sem nanj nekaj podatkov shranil, nakar mi naslednje jutro ko Flash USB priklopim, racunalnik javi, da je disk neformatiran in me vprasa ce ga lahko formatira?
glede na to da imam gor dragocene podatke me zanima kako do njih?
ko smo s prijatelji debatirali kaj bi to lahko bilo, je bila ena izmed moznosti ta, da sem prehitro potegnu napravo iz racunalnika in se je mogoce pokvarla fat tabela?
ali se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo narobe in kako naj pridem do podatkov.
v winxp imam nastavljeno(od sedaj naprej si bom to spremenil) da mi ni treba varno izklopiti naprave ampak jo lahko kar iztaknem.
probavali smo tudi z nortonom pa ni nic pomagalo, a obstaja kak program ki bi mi prepozanl kaj je gor shranjeno?
hvala za odgovore.
l.p. matej
imam Flash USB Apacer (Handy Steno HT202) in prejsen dan sem nanj nekaj podatkov shranil, nakar mi naslednje jutro ko Flash USB priklopim, racunalnik javi, da je disk neformatiran in me vprasa ce ga lahko formatira?
glede na to da imam gor dragocene podatke me zanima kako do njih?
ko smo s prijatelji debatirali kaj bi to lahko bilo, je bila ena izmed moznosti ta, da sem prehitro potegnu napravo iz racunalnika in se je mogoce pokvarla fat tabela?
ali se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo narobe in kako naj pridem do podatkov.
v winxp imam nastavljeno(od sedaj naprej si bom to spremenil) da mi ni treba varno izklopiti naprave ampak jo lahko kar iztaknem.
probavali smo tudi z nortonom pa ni nic pomagalo, a obstaja kak program ki bi mi prepozanl kaj je gor shranjeno?
hvala za odgovore.
l.p. matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10089 (9538) | T-Majo |
» | Usb ključ 16giga in veliki fajli in direktorijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2459 (2216) | T_F_7 |
» | Ne prepozna zunanjega diska GROZAOddelek: Strojna oprema | 1570 (1324) | Okapi |
» | Konfiguracija - bi kdo kaj spreminjal?Oddelek: Kaj kupiti | 1308 (1037) | MadMicka |
» | Razširitev "rama" na USB ključ (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5342 (4087) | faca9 |