Forum » Programiranje » Firefox in "checkbox"
Firefox in "checkbox"
lopov ::
Ziv!
Recimo ... Na strani je 100 okenc (checkbox), kjer je treba klikniti za kljukico. Se da narediti toolbar (brez da rabim kaksen orto hud proggy za izdelavo), kateri bi v trenutku naredil vseh 100 kljukic?
Oziroma, kako bi se tega lotili?
Thx,
b.
Recimo ... Na strani je 100 okenc (checkbox), kjer je treba klikniti za kljukico. Se da narediti toolbar (brez da rabim kaksen orto hud proggy za izdelavo), kateri bi v trenutku naredil vseh 100 kljukic?
Oziroma, kako bi se tega lotili?
Thx,
b.
Kekec ::
Ja seveda se da javascript to lepodela, v najgršem slučaju se sprehodiš čez vse elemente na documentu, preveriš če je checkbox in ga obkljukas!
lopov ::
Ne vem, ce smo se razumeli -- tega ne morem vdelati v stran, ker gre za cisto obicajne strani na netu --> zato sem pomislil, da bi to bil del Firefoxa, kot nekaksen toolbar ali pa dodatek ki se klice iz menijev (recimo "fill all checkboxes", "clear all checkboxes").
V samo kodo strani bi ze vtaknil, pa ne morem :/
V samo kodo strani bi ze vtaknil, pa ne morem :/
Pingvin ::
Ce uporabljas mozillo, potem bi lahko poiskal kaksen extension ce obstaja.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejevalnik slik kateri ti sortira po mapahOddelek: Pomoč in nasveti | 1961 (1537) | b3D_950 |
» | uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48704 (35662) | polpo |
» | Firefox 23 zunaj - manj opcijOddelek: Programska oprema | 1389 (988) | Hayabusa |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25395 (22759) | MrStein |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2260 (1937) | MihaFirst |