Forum » Strojna oprema » Procesor 65 stopinj !!!!![8-o
Procesor 65 stopinj !!!!![8-o
lg85 ::
Imam ms9047c+ plato pa p4 2. 66ghz 533mhz procesor v winsih mi kaže temperaturo procesorja 65 stopinj v bios-u pa mi kaže okoli 25 stopinj
to se mi seveda zdi totalno nesmiselno zato me zanima če se mi splača nadgradit bios in ker tega še nisem počel mi prosim opišite postopek
kakšna je možnost da pošljem plato k hudiču?
Lp
to se mi seveda zdi totalno nesmiselno zato me zanima če se mi splača nadgradit bios in ker tega še nisem počel mi prosim opišite postopek
kakšna je možnost da pošljem plato k hudiču?
Lp
rok
- spremenilo: bastadu ()
Primoz78 ::
Kot prvo sklopi CAPS LOCK!...kot drugo, odvisno kje ti zaznava to temperaturo...hocem rect, da je vec senzorjev na plosci, ce ti v BIOS-u kaze 25 stopinj pomojem ni panike...
Lp Primoz
Lp Primoz
zlabo ::
Možno je da imaš kaj narobe s samimi temperaturnimi senzorji. A pa to ti kaže v idle ali full load?
Aja, caps lock se ti je zataknil
Lp, zlabo
Aja, caps lock se ti je zataknil
Lp, zlabo
Zgodovina sprememb…
- polepsal: gkovac ()
MKrmec ::
Po moje je pa to da si ti u biosu glefu kok stopinj je u skatli ne pa od procesorja temp. U winsih ti pa prov pove kok se greje.
lg85 ::
ja pa sem zvedu da more met p4 procesor z original hladilnikom in ventilatorjem max 50 stopinj
zakaj mi torej kaze 65 stopinj?
a bi blo bolš če bi bios update? če bio mi prosim razložite kako to storim in kaksne so lahko posledice?!?!?!
zakaj mi torej kaze 65 stopinj?
a bi blo bolš če bi bios update? če bio mi prosim razložite kako to storim in kaksne so lahko posledice?!?!?!
rok
Zheegec ::
50C sploh ni panike. 70C je pa že kar veliko.
Ne se sekirat, pač Pentium4. 50C dolgoročno gledano ni nič hudo.
Ne se sekirat, pač Pentium4. 50C dolgoročno gledano ni nič hudo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna temperatura CPUOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2312 (1887) | Sssaga |
» | i5 760 hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4616 (3676) | Nwanko |
» | RealTemp ne kaže pravilne temperature!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2100 (1811) | buhti69 |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9048 (6447) | Vuli |
» | Je res, da ABIT plosce kazejo 10 stopinj visje temperature?Oddelek: Navijanje | 1742 (1322) | mloncar |