Forum » Pomoč in nasveti » particije
particije
raab himself ::
zadeva je sledeca>hotel sem si narediti dve particije v win. xp y enim programom *partition super 8* p se je vse skup sesulo,[ell sem v fdisk kjer pa sem na[el tole
en disk c: je imel 8 mb in fat 12 drugi p je bil brez oznake ter brey fat ali ntfs.hotel sem ponovno namestit xp-je p se mi je potem k sm ga butal y cedeja pokayal moder ekran in napaka ;e[ d nekaj manjka.
sedaj imam knoppix ki me trenutno resuje, kako oz. kaj narediti prosim za pomoc
en disk c: je imel 8 mb in fat 12 drugi p je bil brez oznake ter brey fat ali ntfs.hotel sem ponovno namestit xp-je p se mi je potem k sm ga butal y cedeja pokayal moder ekran in napaka ;e[ d nekaj manjka.
sedaj imam knoppix ki me trenutno resuje, kako oz. kaj narediti prosim za pomoc
ČIP 008 ::
Ta program lepo zabriši v kanto za smeti. Potem pojdi v bios vse izbriši in v winsih naredi particije. Recimo C=10.000KB je približno 10MB in tako naprej..........itd...
raab himself ::
hja ce bi windowsi pe delali problem je v tem d sedaj imam nekako dve particije in damo ena c> ki ima fat deluje tak priblizno-aktivna *8mb* druga particija je pa brez oznake ima pa cca 39 gb placa sm nime ne fat ne ntfs tako d je nekako mrtva.kako narediti da bo dobila tavecja particija ozako npr f: pa se fat 32 od tam naprej bom ze vedu
rabu bi postipek *tocn*
rabu bi postipek *tocn*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse uporabnike Maxtor diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (895) | RobyRob |
» | 120GB Maxtor ali WD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3665 (2840) | mamut |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4605 (3959) | Boky |
» | Problem z particijami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1487) | McHusch |
» | ParticijeOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (762) | jeti |