Forum » Programska oprema » Med delovanjem "Ad-aware SE" mi zmrzne mašina
Med delovanjem "Ad-aware SE" mi zmrzne mašina
Caniggia ::
Pozdravljeni.
Na tolko in tolko časa poženem Ad-aware s posodobljenimi definicijami.
Ampak sedaj pa mi med delovanjem "ad-aware SE" zmrzne računalnik. Poizkusil sem s ponovno namestitvijo program, a se težava ponovi.
Kot sem čital na netu nisem edini, ki ima ta problem. Zanima me če je kdo imel tak problem in ima rešitev za to.
lp
Na tolko in tolko časa poženem Ad-aware s posodobljenimi definicijami.
Ampak sedaj pa mi med delovanjem "ad-aware SE" zmrzne računalnik. Poizkusil sem s ponovno namestitvijo program, a se težava ponovi.
Kot sem čital na netu nisem edini, ki ima ta problem. Zanima me če je kdo imel tak problem in ima rešitev za to.
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
paggy ::
Imel sem ravno tak problem. Adaware je prišel vedno do določene datoteke in nato crknu. Pri meni je bil problem v virusu, imel sem popupe in sem moral spreminjati register. Če imaš morda probleme z virusom se obrni na tale forum, ki je sicer v angleščini. Ljudje so mi pomagali in sem se mogel kar precej namatrati da sem golazen spravil ven iz mašinel.
If you wanna be good, you have to crash. We crash a lot!
Caniggia ::
Rešitev:
Kot kaže gre resnično za neke vrste virus, ki ima med drugim vgrajen obrambni mehanizem proti Ad-awaru. Zadevo rešimo tako, da poženemo nek drugi program za odstranjevanje sywarov (jaz sem uporabil spybot ) Spybot je uspešno odstranil večino spywerov in virusov med drugim tudi tistega, ki je nagajal ad-awareu.
Kot kaže gre resnično za neke vrste virus, ki ima med drugim vgrajen obrambni mehanizem proti Ad-awaru. Zadevo rešimo tako, da poženemo nek drugi program za odstranjevanje sywarov (jaz sem uporabil spybot ) Spybot je uspešno odstranil večino spywerov in virusov med drugim tudi tistega, ki je nagajal ad-awareu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri antivirusni program uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 1664 (1332) | primzx |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2387 (1914) | Microsoft |
» | kateri anti spyware...Oddelek: Programska oprema | 3254 (2337) | QRII |
» | Kako naj odstranim Trojanca?Oddelek: Programska oprema | 2288 (2100) | knesz |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3117 (2115) | HriBB |