Forum » Programska oprema » En program, ki pove kaj imam v računalniku
En program, ki pove kaj imam v računalniku
Neo12 ::
Ali obstaja kakšen program, ki ti pove kaj imaš v računalniku (mislim procesor, grafično...) in da ni 3d mark
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
fosters ::
Jaz ti priporočam program sisoftware sandra, je najboljši za zbiranje podatkov o vseh komponentah, ter optimizaciji poleg pa še maš razne informacije o programski opremi ter direct x-u.
Sl4v3 ::
A obstaja kej tazga na boot disketah?
(na podstrešju sem najdu en star comp, formatiran, samo disketni pogon in zdej se morem odločit, ker OS bi bil primeren)
(na podstrešju sem najdu en star comp, formatiran, samo disketni pogon in zdej se morem odločit, ker OS bi bil primeren)
Umri mlad, da bos lep okostnjak!
MasterMiG ::
Obstaja zelo dobr program, SiSoft Sandra! Program je narjen zato, da ti pokaže, kaj maš v kišti. Program ma tut kr dolgo uspešno zgodovino in je res dober.
Pa svetujem uporabo Firefoxa.
--------------------------------
tista stran ma se kaj drugega gor - P
Pa svetujem uporabo Firefoxa.
--------------------------------
tista stran ma se kaj drugega gor - P
There is nothing to fear but the fear itself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
overlord_tm ::
odpri kišto pa poglej kaj je not. to je tud en program pa ne rabš ga inštalerat . če je kišta res stara potem kaki win 3.11 al pa Linux .
lahka pa tud pogledaš temo Alternativni OSi al neki tazga (išči )
Če bi odpru ne bi prepoznal ne znamke, ne modela ničesar iz 1998 .
lopov ::
Jao ... Aida32 se ne razvija nekje od aprila lani -- se fino vidi na novejsih racunalih kjer odpove prepoznavanje dolocene opreme.
Poskusi z Everest (home) -- isti kot Aida, le da je zdaj to komercialen proggy (home seveda ne).
http://www.lavalys.com
Poskusi z Everest (home) -- isti kot Aida, le da je zdaj to komercialen proggy (home seveda ne).
http://www.lavalys.com
boych ::
Dr hardware je en majhen program, ki tudi prešnofa celo konfiguracijo!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Če bi odpru ne bi prepoznal ne znamke, ne modela ničesar iz 1998 .
Popravek: '94
SavoS ::
pol je ena 286, 386 ali 486 mašina..... 2, 4 ali 8Mb rama pa verjetno 100Mb HDD, vbl vodila in verjetno en mali in en veliki floppy, 256Kb grafična, mogoče 512Kb, aja noter je tud kontroler za HDD, Flppy, printer, verjetno desktop ohišje.....hmmm to bi blo pa tud vse.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
icecube ::
http://www.majorgeeks.com/download2886....
Na omenjenem linku je tudi screenshot! Zasede manj kot 1MB!
Na omenjenem linku je tudi screenshot! Zasede manj kot 1MB!
snoopy20 ::
hy
mene pa zanima zakaj mi noben progra ne zazna matične uporabo sem everesta, sandro in še druge pa noden ne napiše imena (everest) napiše mi ID osnovne plošče pa vse ostalo samo imena ne
mene pa zanima zakaj mi noben progra ne zazna matične uporabo sem everesta, sandro in še druge pa noden ne napiše imena (everest) napiše mi ID osnovne plošče pa vse ostalo samo imena ne
Dr_M ::
zato ker programi berejo iz biosa/firmwarea/driverjev....
ce tm ne pise, potem....nej voha kdo je proizvajalec?
ce tm ne pise, potem....nej voha kdo je proizvajalec?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1691 (1336) | ThomasSGS |
» | Program za podroben opis sistemaOddelek: Programska oprema | 913 (824) | mtosev |
» | Mene pa zanim kolk je povprecna tem. procesorja!!Oddelek: Navijanje | 2183 (1636) | martinsm3 |
» | Program za odkrivanje starih koponentOddelek: Programska oprema | 1021 (894) | sid911 |
» | Nadziranje temp. HDD-ja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 868 (794) | sash |