» »

Crknil disk?

Crknil disk?

zlabo ::

Živjo!
Imam dva diska, Maxtorja 80GB (kot sistemski disk, z windowsi xp) in pa WD 160GB (na njem imam vse ostalo piz***jo)
Včeraj zaženem računalnik, se pokaže windows xp logo comp pa se v trenutku resetira in vse še enkrat, to dela tolko časa dokler ga ne vgasnem. Dobro, dam notri windows xp CD z namenom da ponovno naložim windowse.
Potem pa tam ko mi pokaže particije in na njih prazen prostor mi piše:
Size: 37000MB Free: 37000MB ;((
Torej kao da ni fajlov na njem.
Dam format in ga sploh noče formatirati, pol ure je ostal na 0%.

Potem odklopim disk in naložim widowse na WD-ja 160GB. Vse dela brez problema.

Torej je Maxtor crknu ne? Ve kdo kako ga rešit, sej vem da je to težko, samo vseeno mi ga je škoda, dobr mi je služu:D Je mogoče samo elektronika zanič?

LP, zlabo

Han ::

Priklopi samo Maxtorja in poženi njegov diagnostični program z diskete (dobiš ga na Maxtorjevi strani). Če ga ne boš mogel testirati in formatirati, je načeloma šel rakom žvižgat.

zlabo ::

Napiše mi:

Diagnostic code: dea3d879
This drive is failing.If you do not have a recent backup of the data please do so now if possible...

Torej disk je šel res rakom žvižgat;((

Sicer pa je cel comp še pod garancijo, prav tako disk posamezno saj ima 8MB catch.
Upam da se bom lahko z servisom zmenil da jim prinesem samo disk, ker brez računala ne bom zdržal prav dolgo:D

Ima kdo kakšne info, je to mogoče crknla elektronika?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Disk boot failure

Oddelek: Pomoč in nasveti
154223 (3674) solatko
»

Težave z HD

71035 (941) mkovac10
»

HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
835976 (3832) SebaR
»

Izginil disk - ne vidi ga niti bios!? -> kako rešiti podatke

Oddelek: Strojna oprema
171972 (1711) tebodi
»

Disk Maxtor 40Gb "crkava"

17985 (774) grpo

Več podobnih tem