Forum » Strojna oprema » Crknil disk?
Crknil disk?
zlabo ::
Živjo!
Imam dva diska, Maxtorja 80GB (kot sistemski disk, z windowsi xp) in pa WD 160GB (na njem imam vse ostalo piz***jo)
Včeraj zaženem računalnik, se pokaže windows xp logo comp pa se v trenutku resetira in vse še enkrat, to dela tolko časa dokler ga ne vgasnem. Dobro, dam notri windows xp CD z namenom da ponovno naložim windowse.
Potem pa tam ko mi pokaže particije in na njih prazen prostor mi piše:
Size: 37000MB Free: 37000MB
Torej kao da ni fajlov na njem.
Dam format in ga sploh noče formatirati, pol ure je ostal na 0%.
Potem odklopim disk in naložim widowse na WD-ja 160GB. Vse dela brez problema.
Torej je Maxtor crknu ne? Ve kdo kako ga rešit, sej vem da je to težko, samo vseeno mi ga je škoda, dobr mi je služu Je mogoče samo elektronika zanič?
LP, zlabo
Imam dva diska, Maxtorja 80GB (kot sistemski disk, z windowsi xp) in pa WD 160GB (na njem imam vse ostalo piz***jo)
Včeraj zaženem računalnik, se pokaže windows xp logo comp pa se v trenutku resetira in vse še enkrat, to dela tolko časa dokler ga ne vgasnem. Dobro, dam notri windows xp CD z namenom da ponovno naložim windowse.
Potem pa tam ko mi pokaže particije in na njih prazen prostor mi piše:
Size: 37000MB Free: 37000MB
Torej kao da ni fajlov na njem.
Dam format in ga sploh noče formatirati, pol ure je ostal na 0%.
Potem odklopim disk in naložim widowse na WD-ja 160GB. Vse dela brez problema.
Torej je Maxtor crknu ne? Ve kdo kako ga rešit, sej vem da je to težko, samo vseeno mi ga je škoda, dobr mi je služu Je mogoče samo elektronika zanič?
LP, zlabo
Han ::
Priklopi samo Maxtorja in poženi njegov diagnostični program z diskete (dobiš ga na Maxtorjevi strani). Če ga ne boš mogel testirati in formatirati, je načeloma šel rakom žvižgat.
zlabo ::
Napiše mi:
Diagnostic code: dea3d879
This drive is failing.If you do not have a recent backup of the data please do so now if possible...
Torej disk je šel res rakom žvižgat
Sicer pa je cel comp še pod garancijo, prav tako disk posamezno saj ima 8MB catch.
Upam da se bom lahko z servisom zmenil da jim prinesem samo disk, ker brez računala ne bom zdržal prav dolgo
Ima kdo kakšne info, je to mogoče crknla elektronika?
Diagnostic code: dea3d879
This drive is failing.If you do not have a recent backup of the data please do so now if possible...
Torej disk je šel res rakom žvižgat
Sicer pa je cel comp še pod garancijo, prav tako disk posamezno saj ima 8MB catch.
Upam da se bom lahko z servisom zmenil da jim prinesem samo disk, ker brez računala ne bom zdržal prav dolgo
Ima kdo kakšne info, je to mogoče crknla elektronika?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 4223 (3674) | solatko |
» | Težave z HDOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (941) | mkovac10 |
» | HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5976 (3832) | SebaR |
» | Izginil disk - ne vidi ga niti bios!? -> kako rešiti podatkeOddelek: Strojna oprema | 1972 (1711) | tebodi |
» | Disk Maxtor 40Gb "crkava"Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (774) | grpo |