Forum » Hlajenje in modifikacije » Ali je moj vodni blok sploh se uporaben?
Ali je moj vodni blok sploh se uporaben?
Hrenowsky ::
Imam vodni blok od Aquariusa 2, pa me zanima ce se bi ga dalo uporabiti v vodnem sistemu z MaxiJet 1200 in
Aqua-Computer Airplex EVO 360 Radiatorjem?
Problem je sledec:
Aq2 uporablja cevi 8/6(domnevam)
Pumpa ima 12
Radiator pa po lastni izbiri G1/4"
Zanima me ce se da dobit konverter iz 12 na 8/6.
Pa se nekaj, slisal sem da se pri redukcijah zacne voda vrtinciti, ali to ucinkuje na hladilne sposobnosti ?
Aqua-Computer Airplex EVO 360 Radiatorjem?
Problem je sledec:
Aq2 uporablja cevi 8/6(domnevam)
Pumpa ima 12
Radiator pa po lastni izbiri G1/4"
Zanima me ce se da dobit konverter iz 12 na 8/6.
Pa se nekaj, slisal sem da se pri redukcijah zacne voda vrtinciti, ali to ucinkuje na hladilne sposobnosti ?
.:Biological insanity:.
tiborrr ::
Pri Franu Lhotki dobis tale 10/8 redukcijski prikljucek, takoj za njim pa montiras se tega 8/6. Pumpo pa ti priporocam Hydor L25Pro, na kateri lahko menjas navoje, tako, da bodo gor sedle cevi z zunanjim premerom 10mm (notranji 8mm). S tem si bos poenostavil gradnjo sistema. Maxijet ima en prikljucek 16mm, drugega pa 12mm.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Hrenowsky ::
Hvala. Koliko l/h pa ima Hydor 25Pro?
Nakup vodnega bloka bo moral se malo pocakat ker ni ravno poceni.
Nakup vodnega bloka bo moral se malo pocakat ker ni ravno poceni.
.:Biological insanity:.
tiborrr ::
Hrenovsky, zaenkrat ti bo tale popolnoma dovolj, le drzi se mojih nasvetov, zapisanih zgoraj.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1700 (1492) | bajker |
» | Vodno hlajenje in vaši nasveti!!!???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3015 (2249) | Eddy |
» | Pretok vode po 10 oz. 8mm cevi & smekiceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1462 (1279) | iMark |
» | kva bi kupu za 50k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4335 (3333) | Dragi |
» | Pomoc pri vodnem hlajenjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1277 (1147) | Shark-357 |