Forum » Hlajenje in modifikacije » Pomoc pri vodnem hlajenju
Pomoc pri vodnem hlajenju
mihec87 ::
Jest sn se odlocu da si bom naredu vodno in sn si to tak u glavi sestavu vi pa zdj povejte ce bo vredu.
-crpalko bi vzel tole
-tale blok klik
-radiator od lade
-posodo za vodo
-2xta vent klik (mislim jih dat na 7v al pa se man)
-ktere cevi mi priporocate pa ktere dimenzije
Sj blok bi uzeu od morphlinga al pa od eddya sam mam ta problem da moja gigabyte nima luken okol socketa.
Zdj pa pokomentirite to kompilacijo vodnega hlajenja?
-crpalko bi vzel tole
-tale blok klik
-radiator od lade
-posodo za vodo
-2xta vent klik (mislim jih dat na 7v al pa se man)
-ktere cevi mi priporocate pa ktere dimenzije
Sj blok bi uzeu od morphlinga al pa od eddya sam mam ta problem da moja gigabyte nima luken okol socketa.
Zdj pa pokomentirite to kompilacijo vodnega hlajenja?
- spremenil: mihec87 ()
Floyd ::
Super je razn škoda glede plate. Cevi si kupi 16zunanji 12 notranji silikonske --> se jih da lepše speljat!
Če posilstvo je neizbežno, lezi in uživaj! KONFUCIJ
burkiburke ::
overman ::
Da se jaz svoj "pisker" pristavim : Prodajam Crpalko Hydrol Seltz 20 PRO, ki je vec kot dobra za sistem z enim blokom. Ce te zanima, me kontaktiraj na mail.
Ja ok .Zdj mi pa povjte kk nj jest vente dam na 7v al pa na 5v.Sj sn ze bral debate za nazaj sam usepovsod drgac.Rabim pa cist neki na u izi idejo.Jest mislim da bi slo z uporom sam kaksnim pa kam ga nj vezem.
Shark-357 ::
kupi zalman multicontroler za vente dobiš za 4 vente priklopit 5V in 12v linije
500 sit pr mlacomu
Vnesite tukajmulticontroller
500 sit pr mlacomu
Vnesite tukajmulticontroller
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako postaviti ventilatorje v CHIEFTECU za optimalno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1471 (1217) | dwinxp |
» | Hladilna rebra za RAMOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1193 (1018) | OwcA |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1921 (1362) | Grimlord |
» | hladilnik za bartonaOddelek: Kaj kupiti | 1746 (1413) | kuglvinkl |
» | Par vprašanj glede pc moddingaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1342 (1252) | Gejmer |