Forum » Pomoč in nasveti » Težave z emaili
Težave z emaili
Al-Ni ::
Imam težave z emaili, ki jih uporabljam preko outlooka. Uporabljam gmx mail ki dela brezhibno. Uporabljam pa email. Si emial nalsov pri katerem imam problem da mailov ne morem pošiljat, javi mi tole napako:
Sporočila ni bilo mogoče poslati, ker je strežnik zavrnil e-poštni naslov enega od prejemnikov. Zavrnjen naslov je. ;. Zadeva '', račun: 'x', strežnik: 'mail. Email. Si', protokol: smtp, odgovor strežnika: client host rejected: access denied', vrata: 587, varno(ssl): ne, napaka strežnika: 554, številka napake: 0x800ccc79
Uporabljam pa tudi gmail. Com kjer imam probelm da mi mailov ne sprejema in ne ne psoilja.. Javi mi tole napako:
povezava s strežnikom je spodletela.
Račun: 'xxxx', strežnik: 'pop. Gmail. Com', protokol: pop3, vrata: 110, varno(ssl): ne, napaka vtičnice: 10060, številka napake: 0x800ccc0e
Mi kdo zna pomagat?
Lp
Sporočila ni bilo mogoče poslati, ker je strežnik zavrnil e-poštni naslov enega od prejemnikov. Zavrnjen naslov je. ;. Zadeva '', račun: 'x', strežnik: 'mail. Email. Si', protokol: smtp, odgovor strežnika: client host rejected: access denied', vrata: 587, varno(ssl): ne, napaka strežnika: 554, številka napake: 0x800ccc79
Uporabljam pa tudi gmail. Com kjer imam probelm da mi mailov ne sprejema in ne ne psoilja.. Javi mi tole napako:
povezava s strežnikom je spodletela.
Račun: 'xxxx', strežnik: 'pop. Gmail. Com', protokol: pop3, vrata: 110, varno(ssl): ne, napaka vtičnice: 10060, številka napake: 0x800ccc0e
Mi kdo zna pomagat?
Lp
- polepsalo: bastadu ()
Microsoft ::
Zdej za Outlook 2003 nastavis za email.si nekak takole.
Tools > E-mail Accounts > Next(ker ze mas account) > zberes account > Change > tu mores vpisat pod Logon Information User Name in pass > More Settings > zavihek Outgoing Server > oznacis Log on using > vpis User Name in pass (tako kot malo prej) > das kljukco pred Remember... > OK > klikn na Test Account Settings > vse bi moglo delat brez errorjev.
Da bi pa Outlook povezal z Gmail pa nevem. Obstaja pa Gmail Notifier. To instaliras, pol ti pa v tray-u kaze, ce dobis kak nov mejl. Dost vredu zadevca.
by Miha
Tools > E-mail Accounts > Next(ker ze mas account) > zberes account > Change > tu mores vpisat pod Logon Information User Name in pass > More Settings > zavihek Outgoing Server > oznacis Log on using > vpis User Name in pass (tako kot malo prej) > das kljukco pred Remember... > OK > klikn na Test Account Settings > vse bi moglo delat brez errorjev.
Da bi pa Outlook povezal z Gmail pa nevem. Obstaja pa Gmail Notifier. To instaliras, pol ti pa v tray-u kaze, ce dobis kak nov mejl. Dost vredu zadevca.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5156 (4641) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Email.si težave z pošiljanjem pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 3227 (3151) | TRIROG |
» | Napaka 0x800C0133 - OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 8405 (8321) | Širajzl |
» | Pomoč pri pošiljanu z Qutlook ExpressomOddelek: Programska oprema | 2647 (2577) | BikeFan |
» | e-mail problemOddelek: Omrežja in internet | 6504 (6393) | zlabo |