» »

IE5.5 je en velik šajze!

IE5.5 je en velik šajze!

cahahopie ::

Zravn WinMe je priložen IE5,5 ne..
Vsaj tako piše v vizitki.
Če je tako res je res en velik šajze.
Kritiziram to, da mi včasih, ko kliknem na link, se pojavi miškin kazalec za čakanje a spodaj v vrstici piše "Dokončano" ?!?
Kritiziram tudi to, da ni več tistih simbolov npr. če je iskal link se je pojavil majhen svetek in če je povezoval se je pojavla ura na pesek in če se je stran odpirala se je pač pojavil mala stran z E znakom. V tem IE5 pa je samo to slednje in samo piše, da se stran Odpira... torej sploh ne veš kaj se dogaja. To SUX!
Sicer se vam zdijo takšne majhne stvarčice bedaste, zaradi katerih bi se naj sekiral. Ampak v praksi res nekoliko otežijo surfanje. Seveda da omogoča shranjevanje gesel (kar je že 5.0) ... a vseeno.:\

plizzzzzz ::

ja normalno pa ja nis pricakval da bojo nrdil bolsi softveer sej so tud windowsi zmer slabs pa so kao zmer pametnej..sam kaj k se ne da brez njih
>:D

dr.J ::

Kdo pravi da se na brez Windowsov? :\ Ze par let jih nimam več na PCu, čeprav vseskozi delam z računalnikom.

Maxtor ::

Glede ie 5.5 se strinjam. Naložil sem si v w98, pa sem si pač mislil, da je kriv w98, da zadeva tako sux-a. Pa sem naložil win me in so se dogajale enake stvari z dodatkom, da je še windows me sam po sebi dodatno zajebaval. Sedaj uporabljam w98 se z ie5.0 in dela b.p..

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Glupi IE errorji

Oddelek: Slo-Tech
181276 (1101) Bakunin
»

Problem s forumom

Oddelek: Slo-Tech
281396 (1129) Koci