Forum » Pomoč in nasveti » Povezovanje na Internet
Povezovanje na Internet
Quickbeam ::
V win2000 ne morem na internet. Po vzpostavljeni povezavi ni nobenega prometa, niti sent niti receive. win98 dela. To se mi dogaja zadnja dva dni. Kje sem zasral?
plizzzzzz ::
he tud men odkr mam w2k.. se pokonekta pa noben nc ne vid ..pomagal mi je nardit cis nov connection. sam zdej mi pa o.express pravi da ni taprav pa mi hoce ga odkonektat da lohk pol svoj konenkt poklice banda majkrosoftova grrrrrrrrrrrr..
je ze tko w2k suxxxx mucho sux ... lahko pa nam je v uteho da so precej bols kot windows 3000 al kaj ze???
plizzzzzzzzzzzzzz
je ze tko w2k suxxxx mucho sux ... lahko pa nam je v uteho da so precej bols kot windows 3000 al kaj ze???
plizzzzzzzzzzzzzz
Quickbeam ::
siol, usr 56k notranji, nastavitve se pa ne spomnem točno ker sem trenutno v w98.
Samo mislim da nastavitve za dialup ne morejo bit krive ker jih nisem spreminjal.
Pozabil sem omenit da je isto sranje tudi če naredim novo povezavo in kličem na arnes.
Samo mislim da nastavitve za dialup ne morejo bit krive ker jih nisem spreminjal.
Pozabil sem omenit da je isto sranje tudi če naredim novo povezavo in kličem na arnes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1841 (1343) | Quickbeam |
» | modem connection speedOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1272) | Koci |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1569) | su37 |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5383 (4525) | andrej |
» | WINDOWS 2000Oddelek: Programska oprema | 913 (803) | element |