» »

S.T.R.A.H.

S.T.R.A.H.

Gamer's Depot - Če še ne veste, je F.E.A.R., kot so svojo najnovejšo prvoosebno streljanko poimenovali pri razvijalcu Monolith (NOLF 1 in 2, TRON 2.0), na letošnjem sejmu E3, prejel nagrado "Best Of E3". Vsi, ki ste že videli F.E.A.R-ov predstavitveni fimček ( ogled) zelo dobro veste, zakaj je temu tako, ostalim pa naj povem, da gre za nekakšno mešanico med Half-Life 2 in Doom-om 3.

Grafična podoba in obnašanje predmetov je zelo podobno Half-Life-u 2 -- uporablja Havok fizikalni in izboljšan Lithtech grafični pogon -- tematika igre pa ima opraviti s temnimi silami zla. Vaša naloga je, da kot predstavnik najbolj elitne državne enote za posredovanja v izrednih razmerah, ugotovite, kaj je krvavo pokončalo nekoliko manj elitno Delta force enoto, ko je poskušala zavzeti oblegan nebotičnik.

Zavoljo dejstva, da so Monolith z obema NOLF-oma jako impresionirali, skoraj da ni S.T.R.A.H.-u, da bi F.E.A.R. razočaral. V pogovoru za gamers-depot so producent, glavni razvijalec igre in razvijalec pogona igre med drugim povedali, da je igra že 75 % končana in da jo lahko pričakujemo na naših trdih diskih nekje v drugi četrtini prihodnjega leta, 2005. od kar jih štejemo.

18 komentarjev

rekunius ::

AHA, no po polomu z contract J.A.C.K.-om ne more biti slabše, drugače pa obvestilo za Monolith: HOČEMO VEČ CATE ARCHER!!!!!!!!! VEČ H.A.R.M.a

Mr_Globus ::

eh koji vrag dajo filmček od 35 sek... al 5 min alpa demo livel =P nisem brezveze adslja kupu =]

RejZoR ::

Engine ni več LithTech,ker so ga Monolithovci opustili. F.E.A.R Engine je povsem samosvoja zadeva,ki so jo iz nule razvili kar sami.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

NoUse4AName ::

2 Razvijalca F.E.A.R. so aretirali, ker sta se potikala okoli cernobila (kjer se bo spil dogajal). To ti je zagnanost :P.

AtaStrumf ::

AtaStrumf ::

mr_globus, če hočeš bolj izkoristit svojo ADSL povezavo potek obišči to stran, ker imaš na boljo 13 minutni filmček (#5). Mogoče boš moral inštalirati njihov download programček in/ali se registrirati, samo to ti bo itak še pogosto prav prišlo.

NoUse4AName ::

lol ja tocno :P

S-Master ::

HUUUUUUUUDOOOOOOOOOOO, to bo razturalo, matrix efekti !!!!!!!!! huuuuuuudooooooooooooooooooo 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O tako igro sem čaka vse življenjel .. 8-O 8-O 8-O
traktor ti matr jebal !!

Trubadur ::

AtaStrumf ker špil je to k si dau sliko gor?
Berite Thomasa!

Tr0n ::

Saj mas Max Payne-a :).

AtaStrumf ::

Od F.E.A.R.-ja se razume. Ta špil bo SEKAL!!!

kilergas ::

CE bo tolk sekalo,.pol nebo potrebo vec sekire za sekat?:P ,..Za marsikater spil se je govorilo da bo oh in sploh po samo dveh videnih slikah,..koncna scena pa veliko slabsa od pricakovanja,...

Jeronimo ::

hmmmm, sicer res nisem rad črnogled..... vendar ... prvo prestavite datum izida igre za najmanj eno leto (ukradli bodo izvorno kodo, pet programerjev bo dobilo neozdravljivo diarejo ....), nato, bodo pričakovanja na višku, igračarski svet bo pričakoval igro tisočletja, tresla se bo gora ..... no in ko bo igra prišla na prodajne police, bodo govorili: "Ja, sej bi bila dobra igra,če bi res prišla na police v drugi četrtini 2005"...... kje sem že slišal podobne zadeve??? :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

SavoKovac ::

Je o strojni zahtevnosti napram igri Doom 3 tudi že kaj govora?

AtaStrumf ::

Baje, da najbolje laufa na GeForce 6800 Ultra, kolk bo pa minimalna oz. optimalna konfiguracija se pa še ne ve, a verjetno nekaj podobnega Doom 3 oz. HL2.

SavoKovac ::

Že nabavljam pujsa, da bom vanj metal za novo grafično. :D

Trubadur ::

In zakaj bi nekdo za en po*ukan špil zmetu stran celo premoženje?:\
Berite Thomasa!

SavoKovac ::

A bo Starforce zaščita al kwa??? >:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
10111255 (7661) gansta
»

F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11810085 (6099) RC14

S.T.R.A.H

Oddelek: Igre
121747 (1355) Tilen
»

S.T.R.A.H.

Oddelek: Novice / Igre
182310 (2310) rekunius
»

QuakeCon 2004

Oddelek: Novice / Igre
182400 (2400) zile

Več podobnih tem