» »

Slo-Tech NEST.2003 -- drugič

Slo-Tech NEST.2003 -- drugič

Slo-Tech - Po neštetih neprespanih nočeh, sestankih, dogovorih in litrih pretečenega znoja je rezultat domenjenega končno tukaj! Samo za vas smo se tudi letos, tokrat že tretjič zapored, odločili organizirati Slo-Techov LAN party, letos z novo obliko in novim imenom -- Slo-Tech NEST.2003. Nekaj je že bilo povedanega v prejšnjih novicah, da pa ne bomo dolgovezili, tokrat samo na kratko: ogledali si boste lahko šest eno- oziroma dvournih predavanj, si spočili možgane ob štirih filmskih projekcijah, do onemoglosti igrali igre na naših namenskih strežnikih ter si imeli možnost priigrati kar zajeten kup letos izredno bogatih nagrad. Za nameček vas tam čaka še cel kup zelo prijetnih presenečenj, zato le pridite! Za enodnevni obisk boste odšteli 200 slovenskih tolarjev, za okroglih 1500 SIT pa se lahko udeležite in s svojim kavnim mlinčkom sodelujete na največjem spektaklu v zgodovini Slo-Techa, ki se bo odvijal v športni dvorani Osnovne šole Sečovlje od petka, 18.7.2003, do nedelje, 20.7.2003.

Program in ostale informacije so že na voljo. Prav tako že zbiramo prijave. Zelo zaželeno je, da se prijavite, saj se boste s tem izognili nadležni birokraciji pri vhodu v dvorano. Prav tako bomo kmalu pričeli z zbiranjem prijav za Slo-Tech BUS (prevoz iz štajerskega konca preko Ljubljane do Sečovelj), o katerem boste izvedeli več čez nekaj dni, do takrat pa pridno spremljajte novice.

Dodatek: Da ne bo kdo rekel, da nismo dovolj jasni. Na NEST.2003 je prepovedan VNOS in UŽIVANJE alkoholnih pijač ter vsakršne druge vrste opojnih substanc.

30 komentarjev

mrTwelveTrees ::

"Za nameček vas tam čaka še cel kup zelo prijetnih presenečenj, ...."
pripadnice ženskega spola... ? 0:)

mimogrede... orgnizator kaj gleda na licence softwera ?...
prej vprašam... preden...

Gandalfar ::

Meli bomo dva hudobna varnostnika, ki bosta ponoci, ko boste spali pregledala vso opremo za drogami in pijaco potem pa se racunalnik in vas bosta brutalno pretepla, ce boste imeli kaj nelegalnega ..

kaj mislis no?

Itaq, da ne bo nihce preverjal :)

Slotech uporabnice so se pa tudi ze najavile :)

alien-w ::

Imaste da prideste, k drgač bom kr ... kr sam tm! :D

OwcA ::

@alien-w: ni panike, bo prslo vec slo-techark na vsakega izmed nas >:D.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Tody ::

a morem reč da sem že tam ?>:D

upirna ::

men so pa starši rekl, da moram it na morje;( Drugače bi šel z darovci.

Sergio ::

Vse, kar moras naredit je to, da se pac prijavis preko tiste skripte, ki jo imamo na voljo. Pa povej se cim vec prijateljem, da bo razpaljotka toliko hujsa :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Tody ::

uprima sej sečovle so na morju (:

BaRtMaN ::

kaj pa če pride preveč folka? >:D

Sergio ::

Bartman, dvomim da smo sposobni na LAN party privabiti kar 250 racunalnikov... Ane? :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

mare_ ::

Pa kaj pomeni NEST??

Škoda, prejšnji teden sem oddal hrčka, zdaj pa ne morem priti...

Arthur ::

bi prišel, ampak je moj strojček prešvohoten za kakšne streljačine...
moram pa pohvalit uvod v novico -- sem bil skoraj prepričan, da so se najmanj Izraelci in Palestinci zmenili za finalno rešitev bližnjevzhodne krize.>:D :))

IR Babun ::

klori: mislm, da naj bi bol NEST (kao gnezdo)

Drugač se pa men maščuje, ker sem pred letom in pol tastare nastimov da sta mi LCDja za 140k kupla, "zdj ga je pa tok skoda, da se mu neb kj naredl, k je biu tok drag", da ga ne smem s sabo vzet, s kaksenmu starmu 15" CTD-jem pa tut ne bom prsu. DAMN!
SCREW THE GOVERNMENT

bradek ::

Me veseli da ste vsi lepo zadovoljni. Upam da se vidimo v cimvecjem stevilu.

lp

Jebiveter ::

@Brad3k: A jest se morem tud prjavt? :\ :D
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

necromncr ::

Zakaj mi to tako disi na M$ NET.2003?

darh ::

necromncr, ja idi se že preoblečt nogavice nooo :D
Excuses are useless! Results are priceless!

bradek ::

Jebiveter, glede na to kolk si bil glasen zakaj se ni novice/informacij - definitivno :D

Dami ::

Sej mogoče bi prišu če ne bi glih takrat šou na dopust. Pa tud če ne bi šou je vprašanje, kr celo slovenijo se mi ne da prefurat da pol gledam kak folk CS nabija. Zato mam LL v maribori. A je res tak nemogoče nekam bližje štajerski to organizirat? Bomo vidli drugo leto. Mogoč bo pa mel Pajo kej placa še za mene>:D :D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Sycroft ::

jest pa nubenga ne poznam sicer bi pa z veseljem se udelezil cyber tabora:))) a fejst grizete? aja.. a bojo mogoce tut kaksne delavnice? npr.. kako odklenit procesor oz bo to kdo tam izvajal?? jest bi se takoj prjavu da mi odklenejo zadevo k do zdej nisem meu jajc za to:P

OwcA ::

@Sycroft: četudi ne bo organiziranih delavnic, gotovo lahko pocukaš koga izmed nas za rokav pa bo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

mrTwelveTrees ::

Gandalfar: ne ne...
gre se zato, ker sem neki časa šel nazaj z frendom na en lan party, bil v Mariboru... cca 20 mašin... pa je prišla "inšpekcija" ... vse so zapisal :\
to je bilo mislim da 3 leta nazaj...

bradek ::

Vsi smo vam/vam bomo na voljo za razne neumnosti, tudi kako odklepanje procesorja se lahko uprizori :) Drugace pa se boste /moramo se dopolnit urnik/ lahko udelezili delavnice Instalacija in konf. debiana. In ce kdo misli da je to navaden lan... se na svojo zalost zelo moti :)

Sycroft ::

hm.. sam pol morm vrjetno sam poskrbet usaj za material a ne:)) k verjetno ne noste tega u zepih s sabo?? al tut? ker me res matra tale lan party, sem ze lansko leto hotu pridt pa nekak nism su, letos bi pa kr prletu da vidm kako zgleda... pa me je bol strah da bom mogoce se mal starga pocutu(23) al ne? no roke gor tisti k nubenga ne boste poznal niti s foruma:) (jest prvi)

alien-w ::

Hmm 23 ni veliko, je se precej starejsih, sicer bos pa tam spoznal koga, tako da itaq ni problem. Je bilo lanskoleto večina ljudi, ki se niso poznali od prej, pa so se tam dol super spoznal.

EMET ::

Ne bati "tastari" ... mnogoletniki se šele dol nahajajo ... >:D

Jeebs ::

Jst letos 99,9% pridem. >:D No drgač pa, se veselim, da bom spoznal neki Slo-techovcev, k do zdej poznam samo enga oziroma lepše rečeno eno. :D BTW, če še kdo rabi iz LJ prevoz, jst komot še kakšnega osebka s sabo vzamem. Upam, da mi letos ne bo kej pršlo na pot. ;( Če je kdo zainteresiran da bi šel z mojo malenkostjo, pol mi pošljite mail TUKAJ!!!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Jeebs ::

Hm... Zakaj mi ne napiše maila pravilno???? Upam, da bo zdle šlo. MAIL
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

WhO_KnOwS ::

Imam eno vprasanje. Moja neznejsa polovica bi rada prisla. Do tu ni tezav. Zakomplicira se, ker bi ona rada igrala, nima pa PCja sposobnega poganjati te igre. Vprasanje: Ali si bo mogoce sposoditi kaksen solski PC ali je treba PC nujno prinesti sabo?

Sycroft ::

no ok. zmenjeno! se vidimo doli, pridem zagotovo, pa magari sam:) aja.. sem tudi iz ljubljane, tako da lahko peljem se koga od tu, oz poberem koga na poti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slo-Tech NEST.2003 popoln uspeh! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NEST
585040 (5040) Z-lot
»

V petek vsi na morje ali Slo-Tech NEST.2003

Oddelek: Novice / NEST
51972 (1972) goku :)
»

Nova anketa!

Oddelek: Novice / Ankete
81938 (1938) x.sci
»

Nova anketa!

Oddelek: Novice / Ankete
152301 (2301) alien-w
»

Slo-Tech NEST.2003

Oddelek: Novice / NEST
71653 (1653) Hojne

Več podobnih tem