Forum » Pomoč in nasveti » Kupček vprašanj!
Kupček vprašanj!
Paramedic ::
Imam w2k in ploščo Abit KT7-RAID
Nabralo se mi je en kupček vprašanj, zato kar gremo po vrsti:
1. Imam interni U.S.Robotics in nanj priključen še telefon. Zakaj mi vsakič, ko kdo kliče, modem zbudi računalnik iz Stand by?
2. Ali še komu izhod za zadnji par zvočnikov na Maxi Sound Muse ne dela v w2k? Ker se mi zdi, da gonilniki za w2k nimajo možnosti vklopiti zadnje zvočnike. Prej v winME sem lahko ob/odkljukal nekaj v zvezi z sorround in je delalo oz. ne, tu pa ni nič takega.
3. Kje se da dobiti Service Pack 2 za w2k, tako npr. v kaki reviji? Ne morem ga DL-jat s 56k modemom :)
4. Kakšna je razlika med tema miškama, ki ju imajo v Essediju: MS Intellimouse Explorer in MS Intellimouse Optical? Katero priporočate in ali je tako treba naročiti prej? Katera miška je še dobra in ima pet gumbov+optična+žična, razen Dexxa?
5. Ali se bo DX8.1 prikazal na CD-jih kakih revij?
6. Zakaj me v rebrih včasih zaštiha?
Nabralo se mi je en kupček vprašanj, zato kar gremo po vrsti:
1. Imam interni U.S.Robotics in nanj priključen še telefon. Zakaj mi vsakič, ko kdo kliče, modem zbudi računalnik iz Stand by?
2. Ali še komu izhod za zadnji par zvočnikov na Maxi Sound Muse ne dela v w2k? Ker se mi zdi, da gonilniki za w2k nimajo možnosti vklopiti zadnje zvočnike. Prej v winME sem lahko ob/odkljukal nekaj v zvezi z sorround in je delalo oz. ne, tu pa ni nič takega.
3. Kje se da dobiti Service Pack 2 za w2k, tako npr. v kaki reviji? Ne morem ga DL-jat s 56k modemom :)
4. Kakšna je razlika med tema miškama, ki ju imajo v Essediju: MS Intellimouse Explorer in MS Intellimouse Optical? Katero priporočate in ali je tako treba naročiti prej? Katera miška je še dobra in ima pet gumbov+optična+žična, razen Dexxa?
5. Ali se bo DX8.1 prikazal na CD-jih kakih revij?
6. Zakaj me v rebrih včasih zaštiha?
End transmission.
- spremenil: Paramedic ()
Monster ::
5.odg:->Verjetno se bo ne na kakem pc_gamerju, jokerju sm kdaj ne
ne vem keri service packe lahk sm dovnoladš al pa jih naročiš pri proizvajalcu ne
ne vem keri service packe lahk sm dovnoladš al pa jih naročiš pri proizvajalcu ne
Ka zaboga...
TESKAn ::
1 odgovor: maš v BIOS - u pod 'power options' al neki tacga, v glavnem power neki, pa maš dvakat napisano 'resume by nevemkaj'. Dej oboje na 'disable', pa bi moglo rešit problem.
2 odgovor: hm, poskusi dobit novejše gonilnike, poglej razne control centre te zvočne.
3 odgovor: ne vem, če boš dobil na kakem revijalnem CD - ju. Sicer pa - 100 mega z navadnim modemom ni tko velik...zdi se, ma ni:). Bom že vedu, k sm SP1 dvakat DLL - dal:). Ja, mam 56k modem:P.
4 odgovor: raj nabav explorerja. Ma tut kar dosti gumbov, mislim, da 5 - levi, desni, pod kolescem, pa še dva pod palcem.
5 odgovor: se bo.
6 odgovor: to bi ti mogla pa moja starejš sestra povedat, ma trenutno uživa na obali:).
Lp
2 odgovor: hm, poskusi dobit novejše gonilnike, poglej razne control centre te zvočne.
3 odgovor: ne vem, če boš dobil na kakem revijalnem CD - ju. Sicer pa - 100 mega z navadnim modemom ni tko velik...zdi se, ma ni:). Bom že vedu, k sm SP1 dvakat DLL - dal:). Ja, mam 56k modem:P.
4 odgovor: raj nabav explorerja. Ma tut kar dosti gumbov, mislim, da 5 - levi, desni, pod kolescem, pa še dva pod palcem.
5 odgovor: se bo.
6 odgovor: to bi ti mogla pa moja starejš sestra povedat, ma trenutno uživa na obali:).
Lp
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Sumo ::
Paramedic: k si ze glih omenu Maxi Sound Muse me neki zanima: a teb je CD muzka spilala na vseh stirih zvocnikih v WinME? Ker men v win98 spila sam na sprednje (mp3ji se pa uredu na vseh stirih slisjo)...
V winME mislim, da je v redu delalo, v 98 pa nism probu nikol. Kaj pa EAX, a ga lahk vklopiš v quaki 3?
End transmission.
full ::
SP 2 za win 2000 maš na CD-ju v hrvaški reviji VIDI št. 63, mislm da je zadnja številka (piše da je za profesional in server verzijo).
You help me and I will help you.
Luj :)
Teskan, tam v biosu sem vse dal na disabled, razen koproc., disketnik in ps2 mouse, pa še kar to dela...
End transmission.
TESKAn ::
Poskusi dobit še v oknih kako nastavitev v stilu 'resume ***'...druge ideje pa nimam.
EAX - a pa v Q3 ne boš vidu...podpira sam A3D.
EAX - a pa v Q3 ne boš vidu...podpira sam A3D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Kriko ::
Sem že večkrat kupoval v Essedi-ju in ti priporočam da prej preveriš če imajo na zalogi. Sam sem iz Kopra in v Essedi-ju v Trstu je problem ker ne izdajajo potrdila za tax-free, v isti firmi oziroma trgovini Essedi v Gorici pa boš to dobil!! Ampk še enkrat preveri ker meni so v trstu rekli, kar pojdi v Gorico dobiš vse 100% pa sem šel zastonj ker bi lahko po telefonu naroču in šel samo iskat!!!
Matek ::
VIDi CD z SP-jem, ki ga je full omenu, mam doma, tak da če ga rabiš mailaj.
PS:Ne vem če je SP gor, ampak če full tak pravi...
PS:Ne vem če je SP gor, ampak če full tak pravi...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Highlag ::
Nastavitev za modem boš verjetno našel v biosu:
razdelek PowerManagement
komanda: Modem ring resume /enable /disable
razdelek PowerManagement
komanda: Modem ring resume /enable /disable
highlag: bom pogledu, ampak mislim, da je že na disabled. kriko: miške ne bom kupoval.Povejte še drugo...
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniške trgovine v ItalijiOddelek: Kaj kupiti | 3964 (1080) | Gogo |
» | Gigabyte zastopnik!Oddelek: Kaj kupiti | 983 (865) | Daishi |
» | w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1508 (1138) | andrej |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5383 (4525) | andrej |
» | Win2000 in driverji SB LiveOddelek: Pomoč in nasveti | 2212 (1956) | MitjaM. |