Forum » Kaj kupiti » Gigabyte zastopnik!
Gigabyte zastopnik!
shaman2 ::
Zanima me ce kdo ve katera firma v slo je zastopnik za Gigabyte ce sploh je:), oz rad bi kupil plosco 7DXR ali 7DX, ce kdo ve ce jo kaka trgovina ma je tud ok.
LP
LP
Pretorijanec ::
Ne kupuj Gigabyte GA-7DX! To ni Gigabyte GA-7DXR brez RAID-a! Gre za totalno drugo plato! B Essedi-ju je (še) nimajo. Ja, vem da je na ceniku, ampak danes, v torek, sem klical v Gorinco IN v Trst in so rekli, da še nimajo in da ne vejo, kdaj dobijo. Trenutno iščem kakšno Avstrijsko trgovino. Najbližja, da zagotovo vem, da imajo je v Nemčiji.
Lucio ::
Zakaj pa potem na njihovi strani piše AMPIA kar je prevedeno VELIKA ZALOGA. Kolikor jaz vem to pomeni da jo dobiš najkasneje v enem tednu, saj tako je bilo pri meni do sedaj (vse komponente sem nabavu v Essediju).
En teden pa rabi da stvar naročijo ter jo pripeljejo iz Firenz (glavno skladišče) do Trsta oz. Gorice.
En teden pa rabi da stvar naročijo ter jo pripeljejo iz Firenz (glavno skladišče) do Trsta oz. Gorice.
Daishi ::
Kam s klicu clouk ?
Jst jo mam ze od prejsne srede !
In v Goric ih mamo ene 5 se na zalogi !
Plata je zakon ! Dela na 150MHz ( probas pa lohk vse do 250 ???? )
7DX je kukurus ! 7DXR je zakon !
Na splosno : Ce je Gigabyt plava naj bi bla dobra, ce ne je . . . ( DXR je plava, DX pa ne )
Jst jo mam ze od prejsne srede !
In v Goric ih mamo ene 5 se na zalogi !
Plata je zakon ! Dela na 150MHz ( probas pa lohk vse do 250 ???? )
7DX je kukurus ! 7DXR je zakon !
Na splosno : Ce je Gigabyt plava naj bi bla dobra, ce ne je . . . ( DXR je plava, DX pa ne )
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
ICQ No.: 56362066
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gigabyte ploščaOddelek: Strojna oprema | 1293 (1106) | krucymucy |
» | DDR PlataOddelek: Kaj kupiti | 1546 (1067) | Milko |
» | Plata Socket A - 266 DDR?Oddelek: Kaj kupiti | 1134 (880) | Daishi |
» | Kaj kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 985 (829) | Pretorijanec |
» | nekaj vprašanj!Oddelek: Kaj kupiti | 1068 (819) | Pretorijanec |