» »

a mi lahko kdo pošle driverje preizkušene za geforca 2mx da delajo z thundelbirdom

a mi lahko kdo pošle driverje preizkušene za geforca 2mx da delajo z thundelbirdom

frik ::

namreč računalnik mi šteka in sem ugotovil da geforce 2 ne gre skupi z thundelbirdom zato pa rabm take drijverje če sploh obstajajo drgač bom pa drugo grafično kupu

dc10 ::

Verjetno ti mamaplata šteka ali pa kaj drugaga, geforce in thunderbird gresta 100% dobro skupaj!

Verjetno ti šteka mamaplata ali kaj drugega, kakšna druga kartica in GEFORCE 2 MX ne gresta skupaj. Poglej malo nastavitve IRQ, če si GEFORCE s kom deli IRQ!!

LP

Gandolf ::

Freak: Welcome to the club >:D
The Lord Of The Hangs

rasta ::

Jaz mam GeForce 2 MX in Thunderbird, pa mi dela ko urca! 8-)

Meni tudi thunderbird in geforce 2mx ne delata težav, vedno imam težave s ploščo! Včasih pa se ti lahko zgodi, da se dodelitve pomnilnika ali pa IRQ-ji med seboj bijejo.
Rešitev je več, najboljša, če nimaš kakšnih podatkov na disku je formatiranje diska in na novo namestitev sistema, to deluje 99%.

Ali pa ročno dodeli v BIOSU IRQ-je, vendar onemogoči v BIOSU, da bi potem OS ponovno sam dodeljeval IRQ.

lp

OrlyTM ::

Tko kot so rekl ... z grafično je težko kej narobe, mal bolj poglej platko in nje driverje.

Za driverji pa pobrskaj:

M3DZone
ViaHardware

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

integrirana grafična