Forum » Pomoč in nasveti » a mi lahko kdo pošle driverje preizkušene za geforca 2mx da delajo z thundelbirdom
a mi lahko kdo pošle driverje preizkušene za geforca 2mx da delajo z thundelbirdom
frik ::
namreč računalnik mi šteka in sem ugotovil da geforce 2 ne gre skupi z thundelbirdom zato pa rabm take drijverje če sploh obstajajo drgač bom pa drugo grafično kupu
dc10 ::
Verjetno ti mamaplata šteka ali pa kaj drugaga, geforce in thunderbird gresta 100% dobro skupaj!
Verjetno ti šteka mamaplata ali kaj drugega, kakšna druga kartica in GEFORCE 2 MX ne gresta skupaj. Poglej malo nastavitve IRQ, če si GEFORCE s kom deli IRQ!!
LP
LP
Meni tudi thunderbird in geforce 2mx ne delata težav, vedno imam težave s ploščo! Včasih pa se ti lahko zgodi, da se dodelitve pomnilnika ali pa IRQ-ji med seboj bijejo.
Rešitev je več, najboljša, če nimaš kakšnih podatkov na disku je formatiranje diska in na novo namestitev sistema, to deluje 99%.
Ali pa ročno dodeli v BIOSU IRQ-je, vendar onemogoči v BIOSU, da bi potem OS ponovno sam dodeljeval IRQ.
lp
Rešitev je več, najboljša, če nimaš kakšnih podatkov na disku je formatiranje diska in na novo namestitev sistema, to deluje 99%.
Ali pa ročno dodeli v BIOSU IRQ-je, vendar onemogoči v BIOSU, da bi potem OS ponovno sam dodeljeval IRQ.
lp
OrlyTM ::
Tko kot so rekl ... z grafično je težko kej narobe, mal bolj poglej platko in nje driverje.
Za driverji pa pobrskaj:
M3DZone
ViaHardware
lp
OrlyTM
Za driverji pa pobrskaj:
M3DZone
ViaHardware
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | integrirana grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1168 (959) | tv6865 |
» | Spet GeForc!!!!!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1382 (1196) | Tiger |
» | SB live dela probleme !Oddelek: Zvok in slika | 960 (748) | MTB |
» | GeForce2 MX-stare BX plate ne dela?Oddelek: Zvok in slika | 1261 (1029) | luni |
» | 3D Prophet 2 MX&ColinMrally2Oddelek: Zvok in slika | 2370 (2014) | YiMMi |