Slo-Tech - Verjetno vas -- glede na manjši "načrtovani" izpad -- ne bo presenetila novica, da se spletne strani Slo-Techa sedaj servirajo iz kar treh strežnikov. To seveda pomeni večjo odzivnost in prepustnost, hkrati pa tudi večjo možnost napak [:D]. Veselo vohljanje za IP številkami vam želim.
Ne vem ce sem to poslal na pravo mesto, ampak vseeno. Na Windows 2000 in Mozilli 1.2.1 in 1.3 se nekatere podstrani slo-teh.com prikazujejo narobe - kot plain text. In to od vceraj zvecer naprej. Npr., komentarji novic. Ko se prijavim, je stylesheet spet dobri stari dark slo-tech, ko pa vpisujem novico, ze spet samo plain text.
mathjazz to se tut men dogaja, ampak ne vedno. ponavad takrat ko je slo-tech delu zelo pocas.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Jest sem imel velike težave z Opero. Tisti stranski okvirčki z linki so se resizal čez pol ekrana, tko da bodya sploh ni blo vidt, in če se je že videl, nisem moral vpisovati novih postov. Obupno. Zdej sem nazaj na Mozilli.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Mah opera je za moje pojme se najslabsi brsklanik glede na to da hocjo pobje celo denra za njega(u wish)...Pa sprobite opero z mobisuxom sm se sam smeju