Slo-Tech - Slo-Techerji smo eni veliki Oksimorončki™, saj nas največja delovna vnema zagrabi ravno med prazničnimi časi. Danes lahko na strani pogledate dve novi stvari:
Hkrati se je porodila tudi ideja o novem oddelku, ki bi še olajšal brskanje po forumu. Oddelek je viden samo prijavljenim uporabnikom, ter nosi ime "Moje teme" -- vidite ga tudi v levem meniju, v sekciji "Forum". Oddelek vam prikaže teme, zbrane iz vseh oddelkov, v katerih ste sodelovali oziroma še vedno sodelujete, in hkrati v temi obstajajo odgovori, katerih še niste prebrali. Zelo uporabno za tiste, ki bi radi spremljali aktivnost tem, v katerih so že sodelovali. Klik!
ne vem kako smo lahko živeli brez mojih tem do sedaj
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
MadMax & ostali... sekcija "zadnjih 24 ur" je prav tako kot vse ostale teme razdeljena na strani... z knofkoma "naslednja" in "prejšnja" pa se premikaš po teh intervalih..
Moje teme v osebnih nastavitvah ne skrivajo prebranih tem. Meni je predvsem to vsec, da sem sedaj uspel prebrati replye starih tem, ki sem jih prej zgresil zaradi preobseznosti foruma.
Men te moje teme mal čudno delajo. Prikaže mi dve stari temi, ki nista moji (Protokol in Štejmo do 10.000) in v katerih nisem sodeloval že ZELO dolgo, ne prikaže pa mi nič drugega. Morda je to kak bug? Sem preveril v moji statistiki, tam pa dela v redu. Pa mislim, da bi bilo dobro, da bi bile v desnem meniju obe bližnjici, tako do mojih tem (recimo zadnjih 14 dni) kot tudi tem v katerih sem sodeloval (isto ene 14 dni).