Forum » Programska oprema » Explorer in Internet
Explorer in Internet
MadMicka ::
Zanima me, ce kdo ve, zakaj se mi hoce na internet koneksat Raziskovalec? in kam?
al pa če se kak drug program preko raziskovalca hoče koneksat, čudn...
K mam Zonealarm, pa mu to preprec...
al pa če se kak drug program preko raziskovalca hoče koneksat, čudn...
K mam Zonealarm, pa mu to preprec...
TinkaPinka ::
Raziskovalec oz. Explorer (pri meni, ker imam angleške windows-e) se včasih hoče povezat na internet, če npr. klikneš na kakšno html povezavo (od katere stran ni na tvojem računalniku lokalno), in ti hoče naredit Preview oz. Predogled te strani. Tako jo seveda naloži preko neta.
Prav tako sem opazila, da se želi Raziskovalec povezat z netom, če nimaš odprtega tvojega e-mail programa, in preko povezave na e-mail (ki jo klikneš npr. v brkljalniku) pošiljaš e-mail komu.
Verjetno pa obstaja še nekaj takih primerov.
Prav tako sem opazila, da se želi Raziskovalec povezat z netom, če nimaš odprtega tvojega e-mail programa, in preko povezave na e-mail (ki jo klikneš npr. v brkljalniku) pošiljaš e-mail komu.
Verjetno pa obstaja še nekaj takih primerov.
I am easy to please as long as I get my way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop službene elektronske pošte popoldne je lahko škodljivOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8430 (5686) | darkolord |
» | Buzz pod hudimi kritikamiOddelek: Novice / Zasebnost | 13595 (10668) | Pyr0Beast |
» | E-prijavnicaOddelek: Izdelava spletišč | 2343 (1839) | bluefish |
» | širokopasovni net (T2 -10/10) in dial-up težavaOddelek: Omrežja in internet | 2148 (1672) | globoko grlo |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2048 (1626) | kunigas |